Podviedla ma

e7silenr

00135 blahozelam ti ze si jej dokazal odpustit a ze ste teraz spolu...:)dufam ze aj ja tak dopadnem s priatelkou a budeme stastna rodinka..:)

Cariboo

Nie je nevera ako nevera, zalezi aka je celkovo aj v inych veciach.

00135, chlape tak to ti gratulujem za odvahu, niekedy je to skutocne len jednorazovy omyl z hluposti.

Snad ti tvoju velkorysost manzelka raz oplati a prajem vam nech sa dari :D

Mam56

"my" s tvrdým y??? Čo ti šije??? Buď rád, že ťa podviedla len raz a že s Tebou ešte chce zostať. Zostane ona vôbec s Tebou??? S takým de.ilom??? No, dosť pochybujem. Radšej začni pracovať na sebe, lebo si na tom lower than the bottom...

Tvoju, pre nás typickú zakomplexovanosť ani radšej neriešim, lebo boj s veternými mlynmi málokto vyhrá.

Radšej ma pekne počúvaj, čo Ti radím, lebo Ti chcem dobre.

Momentálne si na úrovni de.ila.

pistek

...ja som bola takmer 2r niekomu verna a to sme neboli fyzicky ani spolu...mozno si pomyslite ze som blba...ale nie som. Len som ho tak velmi milovala a vazila si ho, ctila..takze nemohla by ho podviest aj keby "chcela".. On mne "vraj" tiez bol verny.. Ved je to uz jedno.. Len tym chcela povedat, ze ked clovek miluje a vazi cti zboznuje, respektuje toho druheho..nevera tam nema mat miesto.. No stava sa vselico.. Treba vediet aj odpustat. No zas nie byt za hlupaka..ze ma z toho niekto sportovu disciplinu..

00135

Zazil som, partnerka ma podviedla.. Pred mnohymi rokmi.. Zvladli sme to, dnes sme manzelia a mame dceru. Dnes sa nad tym uz len pousmejeme..

kafe

e7silent, neboj to prejde. Nie si prvý, ani jediný na svete. Mal si dobrú vôľu jej to odpustiť, ale vymazať to z mysle jednoducho nejde. Nezabúdaj na svoje vlastné slová: "keď to bude zlé tak to skončim...:( a budem sa snažiť zabudnuť na všetko čo sme spolu prežily...:)a začnem novi život s niekym inym...:)"

Je to jednoduchšie, než si myslíš a ak sa nedá prejsť jednou cestou (odpustením), tak sú aj iné cesty (rozchod, dlhšia pauza). Nesiľ sa do toho, čo ti proste nejde. Je to zbytočná strata enrgie i času. Možno len potrebuješ viac času a je to veľmi čerstvé... Nie si blbec, pretože si to skúsil, len TY vieš, či tá holka naozaj stojí za to. No niekedy to proste nejde.

Lolinka

Či odpustiť alebo nie závisí dosť od okolností a od toho, aký je inak váš vzťah, o tom ale nič nepíšeš. Ak si požičal jej rodine peniaze, mal si si vypýtať potvrdenie. To by museli splácať, či s ňou budeš alebo nie.

e7silent

Nedokažem sa cesto preniesť...:(a skušal som sa s ňou milovať a nedokazal som to....Som zufaly a zničeny...:(((