Úzkosť po požití alkoholu

Severka

Vo mne vždy alkohol vyvolával úzkosť, smútok a točenie hlavy.
A hlavne keď som mala smutnú náladu a dala som si pohárik vína tak sa to zhoršilo. Tak som to prestala piť.
Nevidela som v alkoholu nevidela zmysel pitia. Prečo ľudia pijú alkohol, nerozumiem tomu. Ale alkohol je dobrý sluha a zlý pán.
Ale pre mňa to neplatí aj tak. Prídu problémy tak si radšej dám silnú roztopenú čokoládu 74% kakaa a ešte si tam prisypem mleté kakao. A vypijem to tak cítim také uvolnenie. Niekedy si tam dám aj mletý mak veľa maku. A v maku som cítila oslobodenie od bolesti duši. Už od malička som ho jedla veľmi veľa. Lebo som mala zničené nervy. A jedla som veľmi veľa tmavej čokolády. Proste balzám. A pila som veľmi veľa čajov na nervy. A dobré sú dlhé prechádzky či si urobiť adrenalín len tak si ísť do lesa a vystrašiť sa a utekať ako divoký. Mne to robí radosť.

hehe1

dnes su uz rozne neznasanlivosti na konkretny alkohol, trebars ti robi zle vino, alebo pivo, kde su kvasinky, alebo tak....

Trdielko44

To asi preto, že alkohol škodí!! Veď zyšuje riziko infarktu a mŕtvice a spôsobuje ochorenia pečene a ďalších orgánov. Sám si ničíš mozgové bunky a upchávaš cievy. Alkohol pôsobí veľmi agresívne nielen na fyzické zdravie, ale i na psychiku človeka. Ťažkosti sú spôsobené toxickými metabolickými produktmi alkoholu: acetaldehydom a malondialdehydom. Veď alkohol je zabijak.

Odporúčam prečítať: www.zachranari.sk

Kontrol0r

Každý ma iný organizmus a na každého pôsobí inač. Ja tiež cítim úzkosť a nervozitu celý deň po opití. Pre to som prestal úplne piť alkohol :)