Rozchod

Príspevok v téme: Rozchod
Milagros

Uz som tu pisala 11 novembra. toto /. Chodim s piatelom už 2 roky, ktorý ma nespecikovatelnú schyzoafektivnu poruchu Na začiatku vzťahu som nevedela o tom že moj prietel je alkoholik a drogovo zavislý. Boli obdobia že sa mi neozýval a nevedela som čo je s ním. Dozvedela som sa že je na drogách ked ho zatvorili do väzenia na 2 dni. Bol v tom obdobi nezamestnaný a ja som všetko platila ked sme si boli niekde sadnuť alebo v obchode si kupil pivo alebo nieco tvrde. Som aj zistila že mi ukradol 2 krat 10 euro. Po roku som mu povedala ak sa nezmeni tak je koniec. Prestal piť a brať drogy. Som bola šťastná . Si našiel aj robotu ako kuchár kde je s malou prestávkou až doteraz. Sme si povedali že budeme spolu bývať a potom budeme mať dieťa. Kedže on býva u mamy v paneláku a ja s mamou v rodinnom dome. tak sme si chceli prerabať suteren v babkinom dome, ktorý je vedla domu kde ja bývam. No sa o 360 stupňov otočil za to ze raz moja mama sa rozčulila za niečo čo jej zničil. Povedal že pojde so mnou bývať do podnájmu že ku mne nepojde bývať. No pred týždňom mi povedal že si ide u seba prerabat svoju izbu. Tak som sa s nim o tom bavila že neviem čo si mam o tom myslieť. a on že si to bývanie si možno v tom suterene ešte rozmysli.

Ešte chcem napisať že moj priatel nikde v robote nevydržal viac ako pol roka. Má 33 rokov a Ja kedže mam 37 rokov chcem sa posunuť dalej a mať rodinu/

Moj priatel sa so mnou nakoniec rozišiel a moc to beriem zle. Non stop plačem len keď si na nho spomeniem aj vcera v robote len co sa ma spytali co sa so mnou deje lebo ja som vzdy v dobrej nalade.

Volala som jeho mame a ona mi povedala ze ja za to možem že som nechcela isť do podnajmu s nim. No nevidi že čo by sme robili keby on zase zostal bez roboty. podla nej za všetko môžem ja lebo som sa k nemu nespravala ako ku choremu ale ako k zdravemu. Som mu raz povedala že je lenivy a to zle zobral, Si ma vymazal z úriatelov z facebooku a ani spravu som mu nevedela poslat.

Som sa chcela naozaj zmenit no on radčej sa so mnou rozisiel. Co si myslite o tom?

Ariena

Určite začni odznovu, nájdi si niekoho, kto ťa bude mať uprimne rád a bude chcieť prežiť ostatok života s tebou. Si ešte mladá, pevne dúfam , že nájdeš svoju spriaznenú dušu a budeš mať rodinu. Treba byť s niekym, kto si ťa váži, kto ocení, čo pre neho robíš.