Keď na veľkosti skutočne záleží

Táto diskusia patrí k článku: Keď na veľkosti skutočne záleží
Keď na veľkosti skutočne záleží

Každý má svoje neobľúbené domáce práce. Na prvom mieste medzi nimi je často umývaniu riadu. Výbavou moderných kuchýň je preto umývačka riadu, ktorá šetrí čas aj peniaze. Napriek výhodám sa jej mnohé gazdinky stránia. Problémom sú rozmery spotrebiča, spotreba energií, či potreba prestavby vodovodu.

0vecka

umyvacka je imho v dnesnej dobe asi taky spotrebic ako sporak pred 30timi rokmi..

nevedel by som si to predstavit bez nej

elka132

Ja umývačku nemám ani sa nezmestí mám malú kuchyňu a kedže nemáme špajzu ,ale len potravinovú skriňu ,tak to by som sa tam nedostala ani ,tak mi nie je jasné aké môže mať výhody to je další žrút elektriny a ešte pokým sa riad umyje trvá to hodinu a pol aj prípravky do nej stoja zbytočne veľa a ked umývam ručne to stojí len pár centov .Do malej panelákovej kuchyne sa dalšia zbytočnosť nezmestí ani tá 45cm široká.

jalimag

Ano, umyvacky su skvele. Hlavne tie, ktore pocujeme od susedov v noci, ked uz chceme mat klud. Huuu-huuu-huuu spoza steny spalne aj od spodnych susedov. Riady umyvam rada a nam ich umyte rychlejsie a su ovela cistejsie ako keby som ich dala umyt umyvacke. A mam ich k dispozicii hned a nie az po hodine. Z umyvacky vrzgaju a to ja neznasam. Umyvacku mam (prenajaty byt), ale su v nej len naskladane ciste pokrievky na hrnce. Aspon na nieco ju vyuzijem.