Čo robiť keď ...

Príspevok v téme: Čo robiť keď ...
Stratená123

Pred niekoľkými rokmi som mala niekoľkoročný vzťah, milovala som ho, veľmi a stále milujem, no nebol to krásny vzťah. Bolo v ňom veľa bolesti.

Po dlhom čase samoty, som si začala s dlhoročným kamarátom, ktorý vedel o všetkom aj o tom do čoho ide. Od začiatku som k nemu úprimná. Ľúbim ho, je to úžasný muž no nemyslím si, že niekedy ho dokážem milovať. Vie o tom. Navrhla som mu rozchod, no hovorí, že to by ho bolelo viac. Viem, že som pre neho tým, čím bol pre mňa môj predchádzajúci priateľ. Nejaká rada ?

Myslím, že je odo mňa sebecké byť sním, ak je možné že to môže zažiť s niekým iným. Alebo takú lásku zažijeme len raz za život ?

Prešli ste si niekto niečím podobným ? Nechcem, aby sa trápil.

Ďakujem.

kafe

bože tieto NEsebecké krááávoviny "chcem mu dať šancu aby zažil skutočnú lásku s inou"... ježkovi VOČI!!

Máš pokrivené vnímanie. Zažila si chorý vzťah, ktorý ty pokladáš za skutočnú lásku. Nie, takéto niečo má od lásky hodne ďaleko. A pretože to pokrivené vnímanie v tebe stále je, nevieš prijať krásny vzťah a radšej chceš z neho zdupkať. AKOŽE charakterne, pre dobro toho druhého (mám chuť vraždiť, keď takéto čosi čítam).

Ten chlap neni dement, aby si ty musela rozhodovať za neho. Keby nechcel zažívať to čo cíti pri tebe, tak sa na teba vysere a ide preč. Ale pre neho je cenné a príjemné to, čo zažíva S TEBOU. Jemu je s tebou dobre a chce ťa. Preto je blbosť najvyššieho zrna keď si niekto druhý myslí, že on potrebuje zažívať niečo iné, lepšie, krajšie... lebo TOTO neni dosť dobré. A to ty odkiaľ vieš, že pre neho je toto málo a potrebuje niečo lepšie??? To predsa musí vedieť on, to ty nevieš!!

Takže sa vyser na svoje hlúpe domýšľanie a ty sa zameraj na seba. Ak s týmto chlapom žiť nechceš, neni ti s ním dobre, tak sa s ním rozíď, ale aspoň mu hovor pravdu, nie že chceš aby mu bolo lepšie. Rozhodovať čo je pre NEHO dobré a čo nie má právo IBA ON, nie ty!! Nevidíš mu do hlavy, necítiš to čo on, nie si šťastná za neho, takže vlastne prd vieš.