keď si v práci /kolektíve/ iný svojský

anti-human

Slobodna - palec hore ;)

Prezyvka055 - keď pracuješ v kolektíve kde vidíš, že ľuďom furt voľačo vadí pochopil by si, ale máš pravdu ideš tam preto aby si zarobil, ale vieš pracuj s desiatimi ľudmi spolu, možno nie je pre každého. Ale hovorím ja tam viem pokecať normálne s kolegyňami, smejeme sa a podobne ale toto čo tu riešim tam proste je.

0vecka

nemyslim si ze ma clovek problem ak je svojsky ... poznal som a poznam vela takych ludi co su aj oblubeny problem je ked je niekto chuj....

Prezyvka055

Neviem ako vy ludia ale ja chodim do prace robit to co mam napisane v pracovnej zmluve a ostatne ma nezaujima :D

smilova

Hmh.. ale tak podľa mňa svojou inakosťou môžeš buď trpieť, pozitívne ju používať, môžeš o nej dokonca pochybovať alebo ju meniť... druhá vec je, ku ktorej z týchto možností človek inklinuje najčastejšie a čo to s ním robí

Slobodna

Pastviny su pre vsetkych, ci zurive ovecky budu bojovne strazit vsetky pastviny, aby sa na nich nemohla najest? :D

Ako sa ovce navzajom chrania pred vlkmi? :D to by ma teda fakt zaujimalo. Vlkovi je jedno, ci je ovca sama, ci v stade.

Nuz a tiez Clovek cloveku vlkom, tie ovce sa zacnu totiz navzajom pozierat, pretoze vsetky su vo svojej prirodzenosti silne individuality, len ich vo svojom alibizme potlacaju ;)

Nemyslim si, ze je velka vyhoda zit v nejakom stade, pretoze za to, co akoze dostanes, tie ovce zaplatia vysoku dan, ale na to tie hlupe ovecky pridu, az ked je neskoro.

Nemam fakt rada tebe podobnych filozofov, ktori budu dookola tocit a nevidia daleko.

Mesačný princ

anti-human - vysvetlím ti to na príklade R. Fica. Ak trošku sleduješ politiku a to, čo sa vo svete deje.

Všetci boli za kvóty a za to, aby sa utečenci rozdeľovali. Veď sme predsa humanisti. Prečo pán Fico povedal nie? prečo podal žalobu na EU???

Lebo premýšľa. A teraz sa k nemu postupne pridávajú aj tí, ktorí boli na začiatku proti a súhlasia s ním, pretože sa ukázalo, že mal a má pravdu...

To je to, o čom som tu písal...ale je to len jeden z príkladov.

anti-human

mimochodom tie tvoje prirovnania mi prídu troška pritiahnuté za vlasy, každý čo sa vie postarať sám o seba a má k tomu skvelého partnera do voza aj do koča, nemusí zrovna byť neuveriteľne spoločenský a predsa si ho budú vážiť určití ľudia a nemusí hneď skončiť tak ako si to v prirovnaniach opísal

anti-human

mesačný princ, veď práve že možnosti existujú :) držím s tými ľudmi čo zato stoja, úplne sama nie som :P

Mesačný princ

Slobodná :)

Čo zmôže zúbožená ovečka ak jej ostatné odoprú žrať na jej sviežich pastvinách, čo spraví ak ju nebudú chrániť pred vlkmi a ak ju nezohrejú keď bude vonku veľmi mrznúť?

Veľké H.... spraví!

A preto je človek spoločenský tvor a ako sa hovorí ,,Kto chce s vlkmi žiť, musí s nimi vyť,, a ak jeden nesúhlasí tak čo? Svet sa nezrúti. Buď ho budú ostatní členovia ignorovať alebo ho zožerú, lebo ide proti nim.

Ľudia sa boja inakosti, boja sa niečoho, čo je odlišné a preto je ,,to správne,, a dôležité len to, čo poznajú.

Človek sám neprežije a neprežije tým pádom ani jeho individualita. Jedine, že by sa z ovečky stal pastier či dokonca majiteľ košiara. To je už o inom. Možnosti rozhodujú.