Oslavy u priatelky

Príspevok v téme: Oslavy u priatelky
mirecek26

ahojte,

rad by som chcel pocut nazory nezainteresovanych. Priatelka, ked maju nejaku oslavu rodinnu alebo su na oslave, tak vzdy sa tam pije vo velkom. A rozoberaju, predosle akcie, kolko sa toho popilo, ze aku mali zabavu. ked idu mat nejaku akciu, tak vzdy riesia, co kto bude pit. u nas doma nie sme zvyknuti, na taketo oslavy s tolkym alkoholom, jasne ze si nieco dame, ale nie v takom mnozstve. jeden z dovodov je aj ten, ze otec je alkoholik. nehovorim, ze ked som aj ja u priatelky na oslave, ze si nedam, uz som mal aj nejake excesy, ze som sa opil a tak. vlastne, jedine kde som sa najviac poopijal bolo u nich na oslavach, resp. tam je najviac tych prilezitosti, samozrejme ze nepijem tam s nimi stale. ale pride mi to divne, ze sa vlastne zabavaju na tom, co pili minule, kolko sa toho popilo kto ako vyzeral., lebo keby vedeli, ze co napr. sposobil nam v rodine alkohol, tak by sa k tomu stavali inak, si myslim. a sam sa zacinam uz nad sebou zamyslat, ze proste taketo oslavy pre mna nemusia znamemat nic dobre, do buducna. nechcem tymto prispevkom povedat, ze su alkoholici, lebo oni su vlastne vtipni, nie nasilnicki.

anjelik *

Ak piť nechceš, tak predsa nepi. Ak sú rozumnejší, budú akceptovať normálne vysvetlenie, že máš svoje dôvody na to, aby si sa nespíjal do nemoty. Ak nie, vždy môžeš byť šofér, poprípade mať antibiotiká. Poľutujú ťa a dajú si kolo aj bez teba. :o) Alkohol je naozaj zábava, pre zvieratká určite. :o))

www.youtube.com

Všetko sa dá ovládnuť, aj pitie alkoholu. Aby on slúžil tebe a nie ty jemu. Stačí sa len zamyslieť, prečo a koľko je vhodné si ho dopriať. Aby si nedopadol ako v tom videu. Ľudia vo všeobecnosti na oslavách neriešia prínos Platóna v dejinách filozofie, ale kto sa kedy ako spil a čo vyviedol. To nezmeníš, ale vieš zmeniť svoj postoj k nim a pochopiť, že tak sú to len také bytosti, čo potrebujú barličku a tou je pre nich, slivka, hruška, koňačik, vínečko, pivečko a tááák. :o)