Po makeup-e mám škvrny a "šupinky"

Príspevok v téme: Po makeup-e mám škvrny a "šupinky"
ZuZka023

Ahojte, poraďte mi,už dlho používam make-upy a vystriedala som už rôzne značky aj typy, ale vždy po nanesení sa mi na tvári /-na určitých miestach/ urobia po čase také "šupinky" a škvrny z make-upu. Make-up na tvár nanášam prstami (-síce nemám štetec), no poriadne rozotieram, ale aj tak márne.
Čo mám s tým robiť? Ďakujem za Vaše rady.

ivuška

Ako odličuješ pleť? Používaš peeling alebo pleťovú masku aspoň raz za týždeň? Akú značku používaš? Prečo neskúsiš miesto make upu radšej tónovací krém? Ja som začala používať od piky prírodnú kozmetiku www.naturonline.sk a už nemám žiadne problémy. Kúpiš u nich všetko. Krém na pigmentové škvrny, peelingy, masky, séra aj tónovací krém. Aj čistiace pleťové vody. Pozri si ich. Neoľutuješ.

lochness

to zvyknem mat aj ja, presla som na korejsky BB krem Perfect Cover od Missha a je to lepsie, vobec ho zblizka nevidno ako make up a pritom kryje porovnatelne, akurat ovela prirodzenejsie (ja som bledula cize na mne vzdy vsetko vidno)... a este lepsie a hladsie vyzera ked si pod neho dam bazu, nezvykla som ju nikdy pouzivat no na skusku som si kupila od Rimmelu Fix & Perfect a som spokojna, sice velmi nezmatnuje ale vyhladi plet a pory takze ten BB krem vyzera este lepsie.. zatial mi pory neupchava ale aj tak ju pouzivam len obcas, ked potrebujem dlhsiu vydrz

sa4f

ja som mala tiez rovnaky problem, preto si vzdy najprv dam na tvar kokosovy olej a az potom makeup..ale davam si ho aj bezne pocas dna, rano a vecer pred spanim, mne pomaha, nemam po nom tak suchu pokozku, je vlastne dobry skoro na vsetko vlasy nechty pokozka ..

Martina99

Ahoj, v prvom rade je treba zistiť aký máš typ pleti (t.z.mastná, zmiešaná, suchá, alebo sa ti mastí len T zóna-čelo, brada, nos, ...) a potom treba zvoliť vhodný denný a nočný krém na tvoj konkrétny typ pleti. Vždy ráno aj večer treba pleť vyčistiť a naniesť krém. Treba raz za týždeň urobiť si peeling jemný. A potom stačí už len zvoliť make up a znova nájsť taký, ktorý je určený pre tvoj typ pleti. A hlavne treba pleť hydratovať, či už je suchá, mastná, zmiešaná - HYDRATÁCIA je najdóležitejšia ! :-) a piť veľa, veľa vody.