Spolubyvajuca chodi v spodnom pradle

Kýčera

Ovečka, NIE, to nerob! Moja rada znie takto : "Prekvap suseda na Vianoce a kúp mu kvalitný ďalekohľad, aby si nepokazil zrak." A prajem Ti príjemné prežitie vianočných sviatkov. Noch etwas?

0vecka

Kýčera a kde som ti ja akoze nieco diagnostikoval?? a pocuj nemam sa ja nahodou dat rozviest kedze moja zena sa prezlieka pri nezatiahnutych roletach a sused minule videl jej poprsie??? alebo staci ked sa odstahujem? alebo sa nema rovno odstahovat ten sused ze by som mu mal dat vediet?

Kýčera

Ovecka, pán doktor, ďakujem za zdiagnostikovanie môjho zdravotného stavu. Keďže som to bola JA a nik iný, kto mu to sťahovanie poradil /mimochodom chlapec prešiel okolo toho bez povšimnutia, takže daný stav mu vyhovuje/ a za tým si STOJÍM, tak mi nemusíš vykať, aj keď som žena a staršia od Teba. Len neviem, čo táto diagnóza obnáša, je to vážne so mnou a lepšie ako Mercedes? Zdá sa, že budem musieť niektorých ľudí zo svojho okruhu vylúčiť, keďže nezbadali to, čo Ty amatér. Ak objavíš niečo nové, rátam s Tebou!

laurora

Ale tak slecne to mozno fakt pride v poriadku, ale v nohavickach by som po byte, kde byva cudzi chlapec tiez nechodila, vysvetlite si to ako chcete :D stiahnem nejake kratasy na seba a idem, ale je to komicka pradstava ako ma na sebe dievca mikinu, nohavicky a napriklad vari polievku a okolo nej sa premava cudzi zadany chlap, ktory si necha otvorene dvere do izby :D ( ok, niekedy si ich aj zavrie, to je dobre :D ) Ale kedze je vas tu viac takych zien, ktore sa nemate problem premavat v nohavickach v byte medzi chlapmi, s ktorymi nespavate, tak asi to bude v poriadku a tym padom sme cely problem vyriesili :)

A inak byt v podnajme s inymi ludmi nie je tak celkom domov, clovek by sa tam mal podla mna spravat trosku normalnejsie ako ked byva sam :)) Ja teraz uz byvam bez cudzich ludi a chodim po byte hola kazdy den, ;)

0vecka

podla mna uplne normalne ak ma na sebe tricko tak co tam tak mozes vidiet? kebyze nemala tricko a bola tam len v spodnom pradle tak pochopim ale inak to vobec nevidim nejako vyzyvavo. a este tie rady ze aby sa odstahoval. Tak to je sila.

Napr raz jedna kamaratka sa chcela u mna na zahrade opalovat a to som si mal akoze mysliet ze chce po mne sex?? Vam asi fakt sibe...

anjelik *

Spravidla platí, že kde cítime nejaký nedostatok, to sa snažíme podporiť. Podporou je ,samozrejme, aj podpora sociálnej sféry a tak sa snažíme upútať pozornosť druhých. Môže sa jednať o obliekanie, šperky, tetovanie, účesy a tak. Niektorí sa snažia pritiahnuť pozornosť druhých tým, že sa odhaľujú. Na verejnosti trebárs. Vždy je za tým nedostatok, nie prebytok. Tvoja spolubývajúca môže mať takýto dôvod na svoje správanie. Alebo je to pre ňu úplne normálne, cíti sa tak prirodzene, lebo oblečenie jej prekáža. Aby som vedela presne odpovedať, musela by som byť tvojou treťou spolubývajúcou. :o)
Vieš, ak teda ten tvoj nick naznačuje, že si pomáhajúci, tak ak chceš pomôcť jej, tak buď proste iba prajný. Dopraj jej svoju pozornosť, pochváľ jej nohavičky...a tým to pre teba skončí. Snáď som tvoju zvedavosť uspokojila. :o)
Osobne sa prikláňam skôr k názoru, že ťa dievča považuje za svoju ďalšiu spolubývajúcu a nemá potrebu ťa nijak zvádzať. Je tam predsa aj tvoja tieňová švagriná a tá prvá by to povedala tvojej vyvolenej. :o) Ak by ťa chcela, robila by to menej transparentne. :o)

tyatvojasestra

To čo si napísal, že keby je sestra priateľky? Napísala som, že sa možno podobajú. Hovorí sa tomu úvaha. Tvrdím, že polonahú sestru frajerky si ani nevšimneš, ale polonahá spolubývajúca ťa zaujíma natoľko, že sa na ňu sem-tam pozrieš. Ak chceš byť verný, môžeš takto celý deň rozmýšľať za zatvorenými dverami o tom, ako najbližšie potešíš priateľku. To by bolo prospešnejšie.

altruista

citujem tyatvojasestra:

"Pravda je taká, že ťa vzrušuje polonahá spolubývajúca natoľko, aby si o nej založil tému. Keby si ju mal v paži, tak ju ignoruješ a dvere na izbe si zatváraš. Ja to vidím tak, že sa ňou zaoberáš, lebo ťa priťahuje a zalaškoval by si si s ňou. Nuž, máš tam sestru, ktorá by si to pre seba nenechala. Zhodou okolností, tá ťa nezaujíma, tú už dlho poznáš, tá ťa preto neláka... Možno sú si sestry veľmi podobné a ani tvoja frajerka ťa nevzrušuje."

Odkial ma, ze keby je priatelkyna sestra, tak ju chcem dat dole? Odkial ma, ze sa podobaju? Aj keby poznam priatelkynu sestru rok, nemam zaujem. Takisto nemam zaujem o spolubyvajucu. Hovori sa tomu VERNOST ;)