Darcek pre priatela na Vianoce

Anonymouss

"Balicek pre zdravie" od Klaudia567 si nevsimaj, akurat si dotycny robi reklamu na odkazovanu stranku. Ked si tu stranku vyhladas cez Google a obmedzis vysledky na zdravie.sk, najdes za cca ostatny tyzden ako rozne mena pouzivatelov vytahuju tu stranku sebapozn*nie.sk ako univerzalny liek na vsetko od vaginalneho herpesu:

Klaudia567, lucia1234, katarinaAAA, simca123, svetlanaN, annie S.

Jednoducho niekto na tejto stranke vyhladal vo fore produkty, ktore predava a robi si tu neplatenu reklamu. Keby to aspon nerobil tak priehladne, ze:
a) to tu nahadze za tyzden,
b) mena "pouzivatelov" sleduju zjavny vzor,
c) vytiahne kludne aj temu, kde uz rok nikto nic nenapisal.

-------

A spat k teme - muzi radi zbieraju trofeje, dobry darcek je personalizovany. Ak mu das knihu, tak mu do nej napis venovanie. Vsimni si, ci nema doma vo vitrine nieco vo viacerych kusoch - zapalovace, plniace pera a pod. - zjavne to zbiera a darcek s gravirovanim bude super, len sa idealne porad s niekym, kto sa tomu rozumie, lebo drahe nerovna sa kvalitne/hodnotne. Napr. ak je magor do hodiniek (to znamena ma ich viacero kusov a strieda ich, cast z nich su mechanicke, nie ze si capne nejaku preflaknutu znacku oblozenu diamantmi na zapestie a hotovo, takeho toto nepotesi), mozes zo zahranicia kupit kvalitne mechanicke hodinky s inhouse kalibrom aj za 75 eur (Seiko 5, Vostok) a bude si to cenit stokrat viac nez 800 eurove baterkace a prekvapi ho to, ako si na to prisla.

Ak nic taketo vyslovene nema, tak kazdeho chlapa potesi vreckovy noz (Victorinox, Wenger), robia specialne verzie pre IT maniakov (CyberTool), pre golfistov, pre zahradkarov, do auta (RescueTool). Kupis aj za 20 eur, specializovane do stovky. Ak je skor outdoorovy typ, tak hociktory vacsi (111 mm, tie "standardne" su 91 mm).

Chcelo by to aj vediet co ste zac (vekovo), lebo chlap v 18-tich bude mat uplne ine zaujmy a oceni inu vec nez v 40-tich. A tiez studentka strednej skoly ma ine financne moznosti nez full-time pracujuca.

tasty

tak určite, že balík pre zdravie chlapa poteší :D :D :D možno takého čo sa o to zaujíma, ale pre tuctovéh ochlapa taký balíček?

klaudia567

No ja som kupila taky balicek pre zdravie. Aj ja si myslim ze muzi maju radi nieco prakticke ale tazko myslia na seba v oblasti zdravia a preto teda podpora zdravia a imunity jednoznacne. Ak je k tomu otvoreny aj ten tvoj priatel tak jednoznacne super darcek ja som kupila tento lebo v nom je vsetko podla toho co som si precitala www.sebapoznanie.sk ale maju aj rozdielne cenove ponuky a doslo to aj s darcekou- tou tastickou...

kkkkkk

Voňavka poteší ženu, chlapa veru nie. Nerozmýšľajte podľa toho, čo vy by ste radi dostali. Muži majú radi praktické darčeky, Neverím, že všetko má, existuje milión kníh na tému varenie, raw, smoothie, alebo stav na istotu - kvalitná čokoláda, fľaša, pomocníka do kuchyne, atď.