zeny ako dosiahnut orgazmus?ma este niektora tento problem?

dlasjlô

Luca nech prestane brat tie prasky proti strachu a uzkosti ktore ma a orgazmus pride sam. Tie prasky co berie sposobuju ze je otupia psychiku a ona sa citi uvolnena v spolocnosti a nestresuje je v pohode ale na jej vagina a klitoris posobia tiez dost uvolnene a svaly vaginalne nefunguju tak akoby normalne mali lebo su otupene.

rovinuska

kdsqôneviemčo, na rozdiel od teba som si dala aspoň toľko námahy, že som chcela zakladateľke témy poradiť. Ako si ty reagoval/a na prosbu zakladateľky? Vráť sa na základnú školu a daj si zopakovať predmet čítanie s porozumením. Pochopil/a by si, že udávam príklady vhodného sklonu operadla.
Ale nebudem na takýchto negatívnych ľudí mrhať svojou energiou.

kdjsaklô

rovinuska to je pekna ko*otina liezt do auta sulozit aby mala orgazmus. A este ked ich pritom prichytia tak konec.... omg..

rovinuska

Ahoj,
som na tom tak isto. Tiez mi to nic nerobi (je to prijemne, ale zeby som sa sla zblaznit, tak to nie). ba niekedy, ked sa to robi dlhsie, je mi to az neprijemne, ani nepocitujem nejake vzrusenie.

My sme ale skusali casto a prisla som na to, ze dokazem mat orgazmus, ale len v jednej polohe. Ina mi zatial nikdy nevysla. Ale vdakabohu aj za to.
Nuz a je to poloha ze on sedi ( ale musi byt mierne oprety dozadu, poviem to rovno, dari sa mi len na gauci v obyacke, alebo v aute na zadnom sedadle. Tie opierky, teda ten sklon operadla je idealny. Nuz a ty si navrchu a akosi to funguje. Asi sa triafa ten spravny bod alebo co. Zaroven sa ti trie aj klitoris, aj vsetko vnutri, a sama si mozes uhanat, kolko to da, az to pride. Ale zaroven ja neskacem hore dole, ale mam ho stale dnu a akoby sa po nom sucham.. vnutri. Vtedy je to fajn.
Skoda len, ze inak mi to nejde vobec. Citim len, ze mi ho tam vsuva, ale bez nejakych extra prijemnych drazdeni.
Preto si osobne myslim, ze dolezite je najst tu spravnu polohu.

metoda

Metoda plodnych a neplodnych dni je spolahliva, ak zistujes den ovulacie bud meranim teploty alebo sledovanim hlienu. Vygoogli si Billingsova metoda alebo prirodzene planovanie rodicovstva.

Napchavat sa hormonami nestoji za to. Hlavne ked ste bezdetni manzelia a pripadne dieta by nebola az taka "chyba".

Co sa tyka orgazmu - to sa moze vyriesit casom, u nas to tak bolo tiez. Par casom najde sposob ako na to. Zeny, ktore nevedia dosiahnut orgazmus vaginalne, obvykle vedia dosiahnut orgazmus drazdenim klitorisu. Mozete zvolit taku polohu, ked budes aktivna ty a mozes vsetko riadit tak, aby ti to bolo prijemne a vzrusujuce. Vela stastia.

Janka111222333

1. Ci si schopna mat orgazmus musis najprv zistit sama. Idealne aspon klitorialny. Potom dokazes "navigovat" aj partnera kedy, kde a co ma robit, myslim ze on sa rad necha viest :-)
2. Ano, antidepresiva vseobecne vplyvaju na schopnost dosiahnutia orgazmu. Brala som isty cas a skor by som dosiahla infarkt nez orgazmus, stale to bolo "tesne pred" a nie a nie sa dockat vyvrcholenia...
3. Na plodne a neplodne dni sa nespoliehaj, je to najmenej spolahliva metoda. Musela by si mat dlhodobo presny cyklus a aj tak mozu nastat odchylky v ovulacii na ktoru vplyva vela inych faktorov...