prilis vela casu s priatelom?

Príspevok v téme: prilis vela casu s priatelom?
simone3

je mozne ze s priatelom travim prilis vela casu? sme spolu rok, z toho asi 9 mesiacov spolu aj byvame, odvtedy sme spolu kazdy den a v poslednej dobe mam niekedy potrebu byt nejaky cas aj sama co nie je vacsinou mozne, kamaratov nemam kedze sa na mna vsetci vykaslali, takze on je pre mna zaroven aj naj kamos, zo zaciatku to bolo super ale uz ma to prestava bavit

adr1a

Chodis do skoly tak tam mas plno spoluziakov. Preco s nimi niekam nejdes, nieco s nimi nepodniknes?
Preco sa neohlasis priatelom kamaratom? Z minulosti zo strednej z detstva ai?? Ked budes ticho cakat a sediet v kute oni si to z prsta nevycicaju ze chces byt s nimi. Vsak im napis zavolaj chod za nimi kam zvyknu chodit a stretni sa s nimi. Potom dalej co tvoje zaujmy zaluby konicky, volnocasove aktivity, umenie kultura ci sport?

mam57m

Vážený pán pre.!!! Dlho som bol kritický, ale už asi ťažko budem, som spokojný.
Máte moju podporu. Mne je jedno, kto si čo myslí.
Mám VÁS rád, Vaša excelencia. Stojím za Vami.
Len Vás prosím, splňte za každú cenu to, o čom hovoríte. Za každú cenu, nesmiete cúvnuť ani o piať, aj keby traktory z neba padali.
Mám Vás veľmi rád, lebo ste super-inteligentný.
V prípade tak bohatých ľudí neverím, že je vo Vás ešte štipka faloše.
MFG, der Ostslow. K., Ján

Klari45

A si si istá, že sa ony vykašlali na teba? A nie je pravda, že si sa ty vykašlala na nich? Tiež mám také úžasné kamarátky, ktoré už po nájdení frajera nikoho viac nepotrebujú a potom až dolezú, keď ho majú dosť. Ale našťastie mám aj také, ktoré si nájdu čas aj keď majú frajera. Zamysli sa nad sebou, voláš ich von? Alebo čakáš že ony zavolajú teba? Neodmietla si niekedy stretnutie lebo si chcela byť s priateľom a to často? Ak áno tak hold, vina je na tvojej strane. Skús z vlastnej iniciatívy sa im ozvať.
Nájdi si niečo pomimo, nejaký krúžok, napr. kreslenie, hudba, tanec, jóga, alebo si choď zaplávať, zabehať, vyvenči psa susedom....aby si robila aj niečo zaujímave a bola istý čas od priateľa.

simone3

on chodi do roboty a ja do skoly cize nie sme spolu stale ale kazdy den uz 9 mesiacov iba s nim... volakedy som chodila s kamaratmi aspon raz do tyzdna von a dost casu som mala aj sama pre seba, teraz uz nic take, sice som skoro kazdy den v tyzdni nejaku hodinu aj sama ale je to taky stereotyp byt potom stale s tym istym clovekom, co som mala kamaratky sa chodili bavit aj ked mali frajerov no na mna sa vsetci vykaslali a mam iba jeho