Asistencia pri samovrazde

Jax

Huh - vies ako, rodinu si nevyberame, vsetkych ostatnych hej. Ak potrebujes dat nieco von, rad si ta vypocujem.

Sueno - sposob si si uz vybral? Ono sa to nezda, ale spravit to spravne neni vobec lahke.

Prezyvka055

A ako ma vyzerat ta asistencia? Ma pri tom tlieskat? Povzbudzvat ta? Alebo to cele natacat na video a potom dat na facebook?

mam56

A to nemáš aspoň jedného kamaráta, aby ti pomohol, keď to potrebuješ??? Človeče, človeče, ty si už riadne na konečníku s nervami a asi so všetkým:-(((
Keď som chcel spáchať samovr. ja, tak som normálne išiel za kamošom, pokecali sme, vypili a išli sme do sadu. Problém bol len v tom, že ja mám 100 kili a on 60. Ja som polámal zopár konárov a jemu zase nechcel povraz prelomiť väzy, len tam visel a vietor ho hompáľal zo strany na stranu, tak sme išli do krčmy a tam sme sa z toľkého nešťastia opili na D-moll:-)))

baks

to si taký sebec ? veľa nás tu je idiotov ktorých nikto nechce lebo sme jednoducho nanič to však neznamená že zomrieš ako sebec a necháš tvoju rodinu smútiť.
radšej ži ako prázdna schránka ale daj sa na charitu a pomáhaj ostatným aj keď ťa to možno nenapĺňa a netrápi ak tvoj život nemá zmysel buď aspoň prospešný pre spoločnosť ako dobrovoľník napr. poteš deti v detskom domove - aspoň pred tým ako zomrieš..
Predtým ako zomrieš si však prečítaj si niečo o hypnóze a o smrti z čisto psychologického hľadiska PROSÍM. si v stave keď už nemáš čo stratiť, aspoň si to teda myslíš.