Smutna metalistka

Príspevok v téme: Smutna metalistka
Cinnamon0

Zdravim vsetkych :)

Nechcem z tohto robit zoznamku, ani nechcem nejako posobit vtieravo, ale mam potrebu nejak sa rozpisat.

Mam 16, nemam takmer ziadne kamaratky, vacsinou sa len striedmo rozpravam so spoluziakmi, nikdy som nebola vo vztahu, neviem aky to moze byt pocit najst si osobu, ktora by pre vas znamenala vsetko, pojem laska je mi neznamy. Viem ze mam na taketo veci pomerne cas, i ked ine dievcata uz tieto veci doverne poznaju. Ja ale niesom ako ine dievcata, do spolocnosti prilis nechodim, som uzavreta, tichsia, ale tiez zavisi aj od situacie. Som schopna sa (ked mam nato dovod) smiat aj na celu ulicu. Hlavne poslednu dobu sa snazim hlavne byt komunikativnejsia, snazim sa byt otvorena, pristupna ludom, snazim sa posobit milo, nebyt utiahnuta, samotarska.

Ale aj tak mam pocit, ze akosi nemam stastie na ludi. Ked aj stretnem niekoho zaujimaveho, vacsinou ma ignoruje, alebo je zadany, alebo proste medzi nami prebehne kratky ocny kontakt a tym to hasne. Rada by som aj ja stretla, alebo poznala cloveka, ktory by bol mojou oporou, zdielal so mnou zazitky, radosti, i smutok, bol by mojou spriaznenou dusou. Vcera som bola na jednom rockovom koncerte, bola tam hromada parikov, kazdy sa tam drzal za ruku, uzival si koncert, a ja som sa len prizerala, a bezmocne stala. Rada by som aj castejsie chodila na koncerty, ale nemam s kym. Samu ma to nebavi, lebo sa citim smutna a frustrovana, ked vidim vsetkych tych metalistov, ktori su zadani. Jednoducho to vo mne vyvolava zmatok, sklamanie..Niekto si povie, ze co sa niekomu neprihovorim, ale take jednoduche to nie je, a niesom ten typ, co by sa len tak niekomu prihovoril. Preto tuto samotu vyplna len hudba, a to najma rock. Pocuvam hudbu takmer vzdy, ked som stastna, i smutna, ked sa citim blbo..bez hudby by som len tazko zvladala svoje nalady. Pocuvam rock, alternative, grunge, psychedelic rock, progressive rock, rockove balady, thrash metal, new wave, oldies hity, punk, punkrock, vsetko take dalo by sa povedat starsie. :)

Preto, ak by sa niekto s podobnym stylom nasiel, niekto smutny, opusteny, niekto hudobne zalozeny, kludne tu zanechajte prispevok, mozte napisat nieco o sebe + kapely, ktore mate radi. Nepoznam ani jedneho metalistu/rockera muzskeho pohlavia, nemala som zial to stastie. V mojom meste je len velmi malo ludi, ktori pocuvaju tvrdsiu hudbu, ked si tak povsimam ludi, ani jeden cloviecik v kanadach, alebo v metalovom obleceni. Iba na koncertoch sa zidu nejaki fanusikovia, ale po vcerajsku nemam dako ani chut sama chodit na koncerty. Clovek sa citi este viac sam.
Ak sa niekto ozve, budem rada, cela tato tema je tak trochu mimo naplne tohto fora, ale mozno si to niekto precita.

Dakujem :)

Princ z BA

Preluskal som sa touto diskusiou, zaujimave citanie :)

Moireal: mrzi ma, ak ti pridu ludia z metalovej komunity ako nadludia, zrejme negativny zazitok. Ja prilis vela takychto ludi nepoznam, aj ked sam som metalista a to uprimne, nie ako zakladatelka temy :) Chodievam casto na metalove koncerty a este nadludi som tam nestretol, ale je to mozno tym, ze som sa este do takej partie nedostal. Kazdopadne na metalovej akcii sa citim bezpecnejsie ako na hip-hopovom koncerte, kde chodia sami "drsni" chlapci v sirokych gatoch a vyholenymi hlavami len vyhladavat konflikt.

Vaporwave: Ten model ktoreho si si dala ako fake fotku na pokec sa nepaci ani mne, su to typy chlapcov, ktore najma baby pocuvajuce rock a metal prilis nemusia. Ale ak sa tebe paci, je to len dobre :) Ja tiez ako metalista nevyzeram, skor mi to ludia neveria najprv, lebo na chlapa co pocuva metal vraj vyzeram prilis jemne. Tak som radsej zacal nosit bradu a siltovku k tomu, aby som na metalovom koncerte nevyzeral, ze som tam zabludil :D Metal a rock, a scasti aj punk pocuvam uz od svojich 12 rokov, avsak imidz som k tomu nikdy nemal, skor preferujem neutralne , viac sportove oblecenie.

P. S. nenechajte sa nikto odradit mojim nickom. Je to len recesia a pouzil som ho tu znova preto, lebo uz som s nim raz na toto forum pisal, tak aby niektori ludia vedeli o koho sa jedna :D

Moireal

Vaporwave, hlavne ta tvar mi na nom vadi, nieje mi sympaticky. Nevravim, ze musi byt gay, skratka mi nesedi. Ale tiez sa mi nepacia typci, co si taketo fotky davaju na net, aj ked hento bude asi skor model, co ma zato zaplatene. Ale i tak, na vyzor su tu zeny. :)))

Hm,a to ste sa nikto nepozastavili nad 3 fake profilmy na fb? :D

Filip TT

No to vies vaporwave, ze ako profilova fotka by ma to uputalo. Zobrazeny je sice muz s tehlickami, ale fotka je robena sposobom, ako sa fotia zeny. Takze zrejme naozaj nieco pre gayov. Co s tym maju robit chudaci metalisti?

vaporwave

Filip TT - vari ani teba neupútal môj profile pic výber? :D

Moireal - môžeš mi opísať čím sa ti hnusí (ked´ na pokeci sa mi zatial nedostalo ziadneho feedbacku:)

a tieto poznáte? :)
lusoskav.deviantart.com

Moireal

Lol, ked uz tu bola rec o fake profiloch a pod., aj ja som mala fake profily,a to 3 na facebooku. Jaj, to bola sranda .:D
Vaporwave, ten typek co si ho mala alebo mas ako fotku je hnusny. :D
Poznala som jednu, co milovala Briana Molka, az bola nim posadnuta.
Nuze, nejedna zena by rada disponovala takou tvarou. :)))

vaporwave

Prezyvka055 - to mal jeden metalhead týpok tiež raz dosť dlho ako profile fotku (aj sa na tu foto dosť podobá):D a hej niekedy mi na ten profil písal nejaký gay :D, mne sa páči, pôsobí tak nevinne :) ale nejako nemám vyhranený typ ohľadom vzhľadu, akurát že keď som bola mladšia sa mi viac páčili dlhovlasý blond, neskor takí ako napr brian molko..
s1.favim.com
:D