Chalkidiki, Polychrono, počasie, ceny

Príspevok v téme: Chalkidiki, Polychrono, počasie, ceny
meggi

Ahojte. Chystáme sa s partou na Chalkidiki, Polychrono. Ideme 1.9 a nevieme si ani predstaviť, či to je ešte dobrý termín, teplo, alebo už môže byť chladnejšie. Bol niekto konkrétne v Polychrone? Je to mestečko historické, rušné, špinavé či práve naopak? A čo sa týka cien? Veľa ľudí mi hovorí, že je to tam drahé, ale tak.. čo je to drahé? Cesta bude asi dlhá, ideme autobusom,takže to nejako zvládnuť musíme :)) Vie mi niekto poskytnúť nejaké informácie? Ďakujem pekne.

siska**

No ja som bola v POlychrone, pred 4 rokmi, isli sme tiez 1/9, pocasie, no vecery boli chladnejsie, ale inak sme sa opekali cez den. POlychrono je mile mestecko,voda uzasna, boli sme ubotovani v apartmane Pepi.
Bolo tam uzasne.
Pozdravuj to tam :)

meggi

alenka.. ďakujem... tak teraz si ma vážne potešila. dobre si pamatáš, bol tam min. rok ten požiar, tak následky ešte budú asi viditeľné. už som kludnejšia. nech je už tak... 25. august... :)
ty sa niekam na dovolenku zberáš tento rok? alebo už máš nebodaj za sebou? :))

alenka

aj na chalkidikach aj v polychrone som bola vsade 2 krat- polychrono je pekne mestecko- nieje spinave, je take fajne aj pre rodiny ale i pre mladych ludi co chcu zurovat :) co sa tyka cien grecko je cele nie drahe ale uz prsposobene na eura cize urcite napr maslo je tam drahe kolo5 eur myslim , chleba 1euro a tak. Da sa uplne v pohode vyzit ak nemate stravu. A pocasie.V septembry by malo byt este pekne- moze sa vam stat ze par krat vam tam zapri ale len tak max 2 krat- aspon u mna vzdy len takto prsalo. Ale myslim ze s grackom bude spojojny kazdy pretoze je vazne krasne. A inac mam pocit ze presne polichrono minuly rok zasiahol velky poziar ktory znicil dost vela zelene okolo mestecka. cize moze sa stat aby vas to neprekvapilo ze trosku este bude "poskodenaô ta krajina. Ale MORE je najhlavnejsie a to tam je a je fajne :) peknu dovolenku :)