PODME SPOLU CHUDNUT :) JA ZACINAM OD ZAJTRA A TY?

nikushka66

ahojte rozhodla som sa ze zacnem od dnes chuednut buedem velmi rada ak mi niekto napise a budeme si vymienat pocity mailom....moj mail latufka@azet.sk

alic

AHOJ PRIDAJ SA K NAM,chod na temu vyzva,tam budu mat pre Teba vacsie pochopenie.Uz chudneme 2 tyzdne zhruba,tak vitaj medzi nami.

evul

Hm, super rady, este by si mohla skusit zit v lese a zivit sa zasadne len tym, co si ulovis alebo vyhrabes - ale bacha na vec, maso z diviaka NIKDY nekombinuj s korienkami lesnych plodov, mohla by si si poskodit enzymy na travenie :-D Prosim ta, kasli na diety, je treba naucit sa spravne jest. Ved po dietach by si to potom vsetko pribrala naspat... Kup si nejaku knihu o zdravej vyzive, alebo sa pozri na net - ja som sa to naucila z www.chudnutie-ako.sk. Ja som zatial schudla asi 8 kg, ide to uplne v pohodicke a bez hladu, len je treba vediet, kolko coho je treba zjest, jest male porcie kazde 3 hodiny a vela pit (voda, nesladeny caj). Urcite to zvladnes, len sa prosim ta nezacni riadit nejakou sialenou dietou, aby si neskoncila tam, kde si, s pomalym metabolizmom a 5 kg navyse :) Drzim palce, keby si chcela nejake moje "skusenosti", kludne napis mail ;)

dama

Ak chceš chudnúť skús papať 36 dní ryžu natural v 3 cykloch po 9 dní a to tak, že prvých9 dní len ryžu natural uvarenú bez soli a piť veľa bylinkových čajov a minerálky ďalších 9 dní môžeš k ryži pridať varenú zeleninu a posledných 9 dní aj surovú zeleninu a strukoviny. Zaručene schudneš 25% svojej súčasnej váhy.

izabelka

ak chces chudnut nikdy si nerob plany od zajtra rob dnes a nie zajtra a zacni s tym ze namiesto chipsov si navalis na tanier varene zemiaky a na stole budes mat stale misu s ovocim jablka banany slivky hrusky atd a stale si kupuj ovocie aby si mala plnu misku a donut sa to jest a nejest nic ine alebo ak tak oddelene meso plus zelenina a zemiaky zelenina ryza zelenina a tak a potom aj schudnes a trocha sa hyb a schudnes a nie od zajtra dneska a podme dotoho