Exem v okolí očí

Príspevok v téme: Exem v okolí očí
viera n.

Má niekto skúsenosti sexémom v okolí očí? Mne sa takmer denne stáva, že sa ráno zobudím a hrôza. Viečka o čislo väčšie, pod očami vejáriky nahusto naskladané začervenalé, svrbivé. Najhoršie je, že ani kožný lekár, ani alergolog mi nevie nič zistit. Objavuje sa mi to už takmer 2 roky, vystriedala som mastičky, tableby proti alergii, ale bez väčšieho úspechu. Je to takmer rovnaké v zime aj v lete.

RNG

Doplnky su jedla, az na vzacne pripady nemaju ziadne kontraindikacie(skodlive kombinacie)
To plati aj na Vas vyber.
Co sa tyka syntetickych farmaceutik, co beriete, s tymito nemaju znamu interakciu
Ak by ste chceli nieco prirodzene na nahradu Alerid sa da nahradit kombinaciou quercitin/vitamin C
(intenzivne v case alergii 2x400 mg quercitinu, 2-3 gramy esteru C)
Ak by ste chceli nahradit
Antiviralna imunita z prirodzenych doplnkov je z vitaminov C a E, tiez karotenoidu, pri specialnej potrebe je to extrakt z olivoveho listu, echinacea, astragalus,baza collostrum,aloe, kokosovy olej atd.
List je na stastie velmi dlhy, len treba brat dostatocne davky, nie zlomky ucinnych

viera n.

Užívam ISOPPRINOSINE 2x1, ALERID 1x1 na imunitu a proti alergii.
Ďalej som si zaobstarala: Aloe štavu, kaprylovú kyselinu, Spirulinu, Probiotika /3 miliardy v tobolke/. Teraz rozmýšlam, ako ich užívať, aby sa navzájom zle neovplynovali.
RNG, prosím môžeš mi poradiť?

RNG

Co myslis, preco musis prestat brat hydrokortizon. Lebo je skodlivy. Potom musis dat telu pauzu, aby sa mohlo zregenerovat. A nie je to ziadne antibiotikum.
Optalmo septonex obsahuje dezinfekcnu latku(antiseptikum) vazelinu(petrolejovy produkt),lanolin(tuk z ovcej vlny) vosk a vodu
Nuz zabija to zrejme mikroby, ale na to je plno inych bezpecnejsich latok v prirode, inac vazelina udrzuje v kozi vlhkost(zablokuje kozu pred odparovanim) ale prenika i do vnutra ciastocne, a pre telo je nevhodna. Nie je to zivina, ale naftovy destilat=skodlivina.

lea

Vierka, normalne si v lekarni pytaj viackomponentne homeopatikum pod nazvom Antihistaminum. to je jedno ci od rakuskej ci francuzskej firmy. uz to bolo 5 rokov dozadu, tak neviem ci tu rakusku znacku este u nas dostat. myslim ze som brala 3xdenne 5 guliciek. zabralo po par dnoch. vyskusaj, ak nepomoze, neposkodi. ale treba dodrziavat pravidla uzivania homeopat.liekov- nejest 30 min. pred a po podani, ziadna mäta, zubna pasta bez mentolu atd.

anica

ja som mala tiez exem viac rokov a nic mi nepomahalo. potom mi ocna lekarka predpisala ocnu mast Opthalmo hydrocortison a po nom sa mi to zlepsilo. Ale ten je nieco ako antibiotikum, takze sa moze uzivat len cca l tyzden a potom vacsia prestavka. avsak medzitym musim teraz uzivat kazdy den mast opthalmo septonex a je to OK. Robim tak uz viac rokov a ten Opth. hydrocortison nepotrebujem aj 2 roky

RNG

Mozes ju najst aj inde, na Slovensko sa dovaza anglicky vyrobok pod nazvom koloidne striebro, Ag100.
Inac slubujem, ze ked sa nam podari prejst s tym schvalovanim, bude ovela lacnejsia a s garantovanym obsahom.
Ja som povodne fyzik, zena je chemicka, takze sme na elektochemiu(produkcia striebornej vody) vyborne kvalifikovani.
Problem je len schvalovaci proces.
Najprv musi byt schvaleny priestor, potom zariadenie potom samotny produkt, potom plnenie.
Nekonecne papierovacky a plno ludi, ktori mozu povedat jednoducho "nie" a nie je system ako sa odvolat.
Uz som z toho unaveny.
Keby som aspon bol tam, ale z dialky cez druhych ludi je to velmi tazko.

viera n.

lea, prosím Ta môžes bližšie určiť o ktoré homeopatikum išlo? pripájam stránku so zoznamom homeopatík www.zdravie.sk rada by som si prečítala nejaké info o ňom.

viera n.

nasla som stranku, kde sa len zmienkou píse o koloidnej striebornej vode. Volala som tam, údajne je to v schvalovacom konaní a snáď sa jej čoskoro dočkáme. -odkaz odstránený-

lea

Ja som raz mala brutalnu kozmeticku alergiu okolo oci, hrozilo, ze sa uz vobec nikdy nebudem moct malovat. co je dost desne, lebo som pracovala s ludmi a bez malovky vyzeram otrasne. Skusili na mne vselijake mozne lieky, kortikoidy, masticky atd. jedine co zabralo bolo homeopatikum Antihistaminum.