Co hovorite ked je chalan chlpaty

Príspevok v téme: Co hovorite ked je chalan chlpaty
tralala

Ahojte. Damy co hovorite na to, ked je chalan chlpaty na hrudi a bruchu? Mam totizto problem ze mojej babe sa to nepaci. Dost ma tlaci aby som si to dal dole. Ale tak viete si predstavit to hnusne strnisko potom-no bleeee. Bol som uz 2x na epilacii laserom-jaj ta bolest a hlavne tie prachy pri takom rozlahlom mieste. Tak ale nie je to furt bohvieco. Zase nevyzeram jak clenovia skupiny KISS to zas nie-tak, normalka. Som blondak takze to nie je ani moc cierne. Ale mne to pride priteplene holit sa a vyzerat jak slizky alebo jak 12 rocny. Aktivnejsie som sportoval 7 rokov takze nejake tie svaly tam su. Neviem. Mame sa velmi radi, to hej. Ale mam strach ze sa pre nu stanem absolutne nepritazlivy. Co hovorite na chlpacov vy? Vacsine sa to asi nepaci ze?

ewelin28

nechapem, co ma tvoja priatelka proti chlpom na bruchu a hrudi..podla mna je to sexi....aj moj je taky zarasteny..ale normalne ..nie zas ako Harry :D....mne sa to neuveritelne paci...by som ho zabila kebyze sa oholi..vsak si chalan a nie baba omg :)

Faith

takže mne osobne sa chlpy na hrudi veľmi nepáčia.. som rada že môj priateľ ich tam má svetlučké a ťažko viditeľné..a dúfam, že sa to nezmení..:D:D a čo sa týka brucha.. môj priateľ ich tam má a nepáči sa mi to, ale zase nepáči sa mi brucho bez chlpov je to také divné na chlapoch to vyzerá mužne... pokiaľ sú tam dlhé som len za zatrihávanie.. nie úplne holenie.. :-) úprimne sa o tom s priateľkou porozprávaj..:-) nič nie je lepšie..:-)

xkaaa

moj ma tie tak pekne sexi chlpatu hrud. je to muzne :)). mne sa to paci-na nom. Jasne, ked som bola kedysi mladsia a vobec nie zalubena, tiez som vravela, ze vaaa chlpata hrud, ale teraz zboznujem jeho hrud-proste je to on, taky aky je :).

jamiea

vsetci sme nejaki... myslim,ze ak ta ma rada, nemalo by jej to vadit, ved chodi s tebou,nie s tvojimi chlpami.
osobne musim povedat,ze krajsi je nezarasteny chlap, no ten, s ktory som teraz je poriadne zarasteny vsade a ma tmave chlpy,ale mne to nevadi, aj napriek tomu ho rada hladim po brusku a hrudi a milujem ho aj s chlpmi...

rara

mne sa to vobec nepaci, teraz vsak mam takeho chlpaca.. hrud ako dzungla hroza.. dokonca zadok a chrbaat !! chalani da sa to aspon skratit strojcekom na vlasy alebo ako to riesite, a chrbat ? dik za odpoved

wilma

Jeden potencialny milenec bol tmavy - huste cierne chlpy aj na chrbte, fuj, nikdy k nicomu nedoslo, riadny humus. Ale ked si ty blond, tak by to nemalo vadit...

wilma

Huste a este k tomu tmave ochlpenie ma odpudzuje. Este stastie, ze mam blondiaka, ktory ma par sexi chlpkov na hrudi a na podbrusku:)