nieje to mkoc velke riziko ?????

shakt

suhlasim s ivkou,neviem,dnesne deti nie su vobec zodpovedne,sex nie je iba hra,ale aj zodpovednost a treba mysliet aj na mozne nasledky.pekny den.

ivka2

ja stale nepochopim preco sa najprv milujete a potom sa pytate...to je taky problrm najprv si nieco pozistovat a potom sa milovat???ved nezijeme v 18st...o sexe hovoria vsade..v telke, v novinach a na nete ani nehovorim..a potom to tak vyzera, dievca otehotnie, nestihne potrat tak ho hodi do smetiaka alebo vyhodi von oknom....prepac ze pisem trochu pstro, ja tiez mam iba 21 ale ked idem do niecoho co som nikdy nerobila tak si to najprv nastudujem!!!!
si zober ze lekar by ta najprv operoval a potom by si nastudoval ze co mal vlastne pri tej operacii robit..a tak isto je to aj so sexom....treba rozmyslat aj hlavou nielen hormonmy..pekny den..

shakt

Prosim ta,nastuduj si nieco o sexe, dodrzujte s partnerom hygienu-to je az taky problem ist sa umyt??? a tiez existuje nieco take ako HAK...

Ivka 1

Takže ak sa nepoumýva,je tam reálna možnosť otehotnenia.Do dvoch hodín by spermie mali mať ešte akú takú pohyblivosť
ale do pol hodiny určite.

macickaaaa

a este by som chcela vediet...ked ho vytiahne so mna tak mu ide taka vodicka a este sa nespravil ,hovori ze je to so mna??myslite ze ano?dakujem.

agina

To by som nejak neriskovala, spermie by to sice nemali prezit, ale niekde som citala, ze su schopne prezit aj tri dni, takze bacha....