zápal cns

RNG

Imunosupresivne lieky maju casto kontraindikaciy s prirodnymi .
Protizapalovych prirodnych je plno( quercitin 2x400mg, bromelain1300gdu, serropeptaza 40 000 je3dnotiek, omega 3 oleje:rybaci-lanovy-borakovy 3x3 gramy, oprava borakovy obsahuje protizapalovy GLA, ktory je vlastne omega 6-, zazvor=dumbier=ginger, vytazok z bielej vrby(salicin),boswelicka kyselina(boswelia serrata)450 az 750 mg, rozmarinicka kyselina, curcumin 500mg(vytazok z turmeric-u=zlta farba horcice, ashwagadha atd.
Najlepsie by bolo z kazdeho trochu, ale neviem ci taku zmes na Slovensku maju.Jedna dobra je od dr Linchitz M.D vyrobene firmou Nutraceuticals pod menom TheraFlex.
Doktor Linchitz tvrdi, ze postupom casu na svojej klinike dospel k tejto zmesi, kde jednotlive komponenty sa synergicky podporuju pre maximum efektu. Nie su tam len protizapaloce, ale aj material na regeneraciu sliach klbov a vystelok.

71gloria

Bolesti a zápaly nervového povodu tlmí sirup z plodov bazy čiernej. Liter prebratých zrelých bobúľ sa povarí a pretlačí cez sito. Do takto získanej šťavy sa dá pol kila cukru- najlepšie prírodného a 10 minút sa povarí. Ešte vriace naliať do zohriatych fliaš, zazátkovať.Nechať pomaly vychladnúť. Podáva sa zriedený s vodou. Poradťe sa s niekým kompetentným o vhodnosti užívať sirup v tomto prípade. Alebo možno by bol vhodný niektorý doplnok výživy z bazy.