Vynechávanie srdca

Príspevok v téme: Vynechávanie srdca
beyhan

ahoj, už asi 3 týždne mám pocit, že mi moje srdce vynecháva. Robí mi to celý deň, normalne mi tlčie a potom zrazu akoby zastlalo a zase sa ale rýchlo rozbehne asi tak na 4 sekundy, pričom na mňa príde slabosť a zahmlieva sa mi pred očami. Niekedy mi opuchne ľavá ruka, bolí ma aj týždeň a zase mi to prejde. Neviem čo mám robiť, cítim sa slabá a zle. Bola som aj u lekára, no ten ma odmietol poslať na ECHO, lebo, že pred 3rokmi som ho mala v poriadku, som vyšportovaná a mladá, to bol jeho argument. Ale ja mám 31 rokov, dokedy budem ešte mladá a nebude sa somnou nič robiť? Ja to fakt nechápem. Niekedy mi to cez deň prestane aj na 2 hodiny, ale potom mi to zase začne. Ja ozaj neviem čo to môže byť, ale fakt mi je špatne.Pomôžte...Ďakujem.

Eňa27

Dobrý večer,
chcela by som sa poradiť ohľadom popisu EKG. Bola som na vyšetrení u internistu ktorý mi robil EKG (bola som tam kvôli niečomu inému, ale spomenula som náhodou mu že sa mi veľmi zle dýcha a som strašne unavená),a výsledok je okrem iného "...nižšia voltáž v hrudných zvodoch aj v končatinových zvodoch. IBPRT, difúzne oploštené T vlny. Potrebná konzultácia u kardiológa a na plúcnom". Nakoľko sme ale s lekárom riešili ešte ale iné veci a mal medzitým telefonát, správu mi už strčila do ruky len sestrička, tak som si to prečítala až neskôr, nestihla som to s ním teda už prebrať. Na kardio som objednaná až za mesiac ( a to prednostne ), dovtedy to nevydržím.Prosím, viete mi to trošku vysvetliť? Ďakujem.

Kiku

Dobrý deň už asi rok sa mi stáva že sa mi občas vynechá úder srdca... Bojím sa co to je prosím vás poraďte

LightFlame

moze ist len o neskodne extrasystoly, pri ktorych odporucam prirodny horcik v kombinacii s OMEGA 3 (tekuty, najlepsia je znacna nutraceutica) a B-komplexom.

RNG

Srdce ma najvyssiu koncentraciu mitochondrii(energiu vytvarajucich ciastociek v bunkach) Pri poklese ich poctu alebo cinnosti ma clovek rozne problemy so srdcom, vcitane palpitacie a arytmie. Dnes je na trhu prostriedok, ktory podporuje cinnost mitochondrii a zvysuje ich pocet. Predava sa pod menom PQQ.

Vanesa_555

Dobrý deň. Včera večer keď som išla spať,ma pochytilo strašne silné búšenie srdca.Dlane a chodidlá sa mi začali potiť.Strašne som sa zľakla.Asi po 2 minútach to prestalo.A cítim ako mi niekedy srdce vynecháva..A mám len 15..Čo mám robiť? Mám ísť za doktorom? Alebo to nič neznamená? Ďakujem za vaše odpovede.

RNG

Dnes je na trhu uz aj silny zdroj energie pre telo, tj aj srdce, ATP(zlucenina vitaminu B-4 , adenosinu, ktora je zodpovedna za vyrobu energie v mitochondriach)

Gregory House

Draci zub:
Som rad,ze to chapes, mas pravdu nikto nie je dokonaly.
Dovolim si nesuhlasit s Tvojim nazorom na medicinu. Je pravda, ze su taky lekary aj cele nemocnice, ale nesud vsetkych podla vacsiny