Priatel ma husty hnusny povlak na jazyku - BOZKAVANIE??

Príspevok v téme: Priatel ma husty hnusny povlak na jazyku - BOZKAVANIE??
mandy21

Dobry vecer. Mam taky problem, ze sa mi takmer hnusi bozkavanie s mojim partnerom, lebo ma husty neprijemny povlak na jazyku. Mozno sa to zda ako banalita, ale je mi to velmi neprijemne. Poslala som ho k lekarke, ale ona povedala, ze to nie je pliesen, ze je to od kavy a pod. Uz to ma zopar rokov, nelepsi sa to. Bozkavanie s nim nie je vabne. Co to moze byt? Tiez penis mu pachne akoby po kvasinkach. Inak je to pritazlivy muz, ale tieto veci ma od neho vzdaluju. Tiez ma dost pokazene zuby. Odmietam pre tieto veci oralny sex, aj bozkavanie na prsiach. Tak vlastne vyzeram ako hysterka a hypochonder, ale vam by to nebolo neprijemne??

RNG

Dobry obchod s doplnkami by to mal mat.
Ja chapem, ze ked mate zdravotne problemy obraciate sa na lekaren, lenze doplnky su casto priama konkurencia farmaceutikam, hoci nie su schvalene ako lieky.
V USA sa doplnky potravin nepredavaju v lekarnach, su alebo specializovane predajne na doplnky, alebo oddelenie v supermarkete, tam, kde kedysi boli len vitaminy.
Aktivnou zlozkou GSE je citricidal, mozno to najst aj pod tymto nazvom
Tiez pomaha aj oreganovy olej, stoji to za to skusit.
Nie vsetky veci maju predajne doplnkov v reklame na internete, treba tam obcas ist a spytat sa.Alebo aspon zavolat.

RNG

GSE je vytazok z grapefruitoveho semena, vseobecne antimikrobialny, 15-30 kvapiek do pol litra vody pri roznychn chorobach pit denne, ten isty roztok sa da pouzit na vyplachy(nos, maternica, ),
Je znacne efektivny proti kvasinkovym infekciam
Na plesne na nechty treba pouzit vyssiu koncentraciu-15 kvapiek do pol deci vody

ccc

nech si da dokopy zuby..môže mať narušenu oralnu mikrofloru a povlak z toho.
mimochodom muž s pokazenými zubami je otras

Kachita

Clovek moze byt zdravy ale staci ak ma trochu problem s travenim, alebo sa mu ndobre zatvara pazerak a v noci sa mu spravi super povlak na jazyku. Nech je to hocico, mal by si umyvat jazyk, su na to skrbky, kefky, ja to robim pravidelne a uz som si tak zvykla, ze by som si nemohla predstavit ist spat s vycistenymi zubami a so spinavym jazykom. Ty nemas spinavy jazyk, mal by tvoju poziadavku respektovat.

mirka215

Nech dodrzuje pitny rezim, ten povlak sa mu vyčistí len čistou vodou. Takze piť, piť, piť...Lekárka mi povedala to isté, keď som mala ten problém, a už je to v poriadku. Viem ako nato.

smejko

ked uz cistit jazyk tak nie zubnou kefkou...maximalne tou co ma specialne drazky na druhej strane a ked taku nema tak kavovou lyzickou kazde rano a vecer zoskrabat povlak

agina

Este moze vyskusat v lekarni sa daju kupit pastilky Stozzon, mozno mu pomozu...no ale ked hovoris, ze ma pokazene zuby......