POMOC - RYCHLO!!!!

katharinka

záleží aj od toho aku velkost tamponu máš. Ja už panna nie som a stále je to nepríjemný pocit ked si ho zavádzam ale ked je na správnom mieste tak ho už ani necítim.. treba si čupnut a nie postojačky a tampon tlačit nie smerom nahor ale do šikma a pritlač, najprv to bude trochu boliet ale ked sa dostane tam kde má ani nebudeš vediet že ho máš.

vvvv

a nesmieš byť suchá..aj ja mám ten s aplikátorom a predtým sa mu sím vodou trochu dovnútra prstom navlhčiť

lucia1321

prosim vas co mi viete povedatť o metritíde??? ja som nasla len to ze to je zapal maternice..a chcem vediet o tom viac, prosiiim

1jedna1

tiez som panna a prve zavadzanie ma bolelo ale neboj pojde to. a druha rada, tampony s aplikatorom su napip fakt...pozui obycajne, najlepsie su OB SILK TOUCH su take hladke & jemne a ide to dobre:)

alion

ides sa kupat ,ze musis mat tampon?Alebo nejake sexi oblecenie?Skus sa uvolnit,prip tu nohu daj ako Ti poradili.Hlavne nebud krcovito stiahnuta,skusaj este.

tinka1111

ako skusam to ale uz som znicila 4 tampony a stale nic!!! prosti ked si ho tam chcem strcit a zatlacim proto nechce vojst!! pomoc prosim surne!!!!

ethel

jeej,no ako panna som si tampón nezavádzala,takže neviem aké to je,ale ja si jednu nohu vždy vyložím niekam a tak je to jednoduchšie,musíš sa uvolniť ako píše agina