Henna na telo

Bubarbig

Ahojte je nejaka iná alternatíva miesto eukalip.oleja? Práve som si zarobila farbu a zistila som že ten olejíček nemam.prosim poraďte ďakujem

Emma2000

Návod na použitie:
1 polievková lyžica Henna prášku
1 kávová lyžička čerstvej šťavy z citróna
1 kávová lyžička práškového cukru
10 - 15 kvapiek eukaliptusového oleja
Všetko spolu zmiešame z drevenou paličkou a zamiešanú zmes necháme odpočívať 24 hodín.
Z baliaceho papiera vytvoríme lievik, naplníme ho pastou a môžeme nanášať Hennu na pokožku . Na nanášanie pasty sú vhodné aj tenké štetce, ktoré sa používajú pri zdobení nechtov.
Povrch pokožky by mal byť dokonale odmastený a suchý.
Natretý motív by sa nemal dostať do kontaktu s vodou aspoň na 6 hodín.
Fixácia namaľovaného motívu:
1 kávová lyžička práškového cukru
1 kávová lyžička čerstvej šťavy z citróna
Všetko dobre zmiešajte a opatrne ho prstom navrstvite na namaľovaný motív.

cooldjka

ahojte, dnes som prisla z chorvatska.dala som sa tetovat henou pred dvoma dnami vecer,dala som 50kn za maleho motyla, ale cele sa mi to rozpilo na jednu velku machulu rozmerov asi 5*5cm.tak som si to drhla viackrat navlhcenym uterakom a mydlom,uz to takmer nie je vidno.neviem,ci to bolo z ciernej heny,ale moze mi na to vzniknut nejaka alergicka reakcia o akych ste tu pisali?

janka

jedna pani z kosic predava hennu na dobierku, uz ju mam odskusanu a som s nou spokojna, jej mail je yvettemarquise@yahoo.fr , asi jej nebude vadit ze jej zverejnujem adresu, ale jej inzerat je na roznych inzerciach , napr. tu je link www.webinzeraty.sk

marikat

no tak s tou riedkou vodou som to vyriesila, nakoniec to kdesi cosi na konci tuby bola pasta, množstvom tak na jeden obrázok. bolo to krasne na ruke, ale ez nemam. kde by som to mohla zohnat? nasla om nejakú cesku adres, ale nic slovenské. ani na nete. moze mi niekto poradiť?

janka

no, s riedkou vodou akoze hennou uz asi nic nevymyslite, teda aspon ja nie lebo bude asi nanic. Teda nanic byvaju skoro vsetky namiesane pasty.

marikat

dostala pastu henna aj s olejom. ale bez návodu na použitie alebo zarobenie. čakala som hustú pastu, ale je to riedka voda. ako s nou pracovat???