Na plavárni

Príspevok v téme: Na plavárni
del12

Vopred upozorňujem, že nie som gay. Napriek tomu sa mi stáva, že keď idem na plavárni pod sprchu, tak sa mi zvykne postaviť. A je jedno, či tam niekto je , alebo nie. Je mi to trápne, vždy len dúfam, že si to nikto nevšimne.Snažím sa to skryť, nejak zamaskovať.Máte niekto tiež s tým problém, alebo neviete čím to može byť?

k3x^

hh ja som chodil na plavanie a tiez sa mi to stavalo:)) tiez som o sebe zacal pochybovat ci som vobec normal, ze sa mi tam postavi stale, no ale asi to bude tym prostredim (zmenou), preto som sa radsej nahy nesprchoval, len som tam skocil v plavkach a rychlo do satne :DD

apolon

To je v pohode, aj mne sa to stavalo, ked som bol mladsi. Ked som sa vyzliekol, tak to ma vzrusilo a preto sa mi postavil tiez. Tiez som sa za to hanbil a vselijako to zakryval, ale na druhej strane mi to robilo strasne dobre. Predsa len doma je to ine ako ked sa vyzlecies na plavarni. A vobec nejde o to, ze by si bol gay.

anon

No kdesi som cital, ze vraj plavanie je velmi dobre afrodiziakum a par dlzok v bazene vyrazne povzbudi sexualnmu tuzbu (masaz tela vodou, uvolnenie sa...). U teba to teda funguje. Je to uplne normalne. Si zdravy muz.

hmk

no ja na plavarni ked vyjdem z bazenu a idem pod sprchu mam skor opacny problem. ale raz mi tam vbehla jedna zenska tak to som sa radsej otocil chrbtom

hrx...

A to sa sprchujes v plavkach ci bez ?! Ak v plavkach...tak netusim cim to moze byt, no ak si ich vyzliekas (to sice netusim ako sa to snazis zakryt aby to nikto nevidel) tak to moze byt tym...ze si nahy niekde "na verejnosti" nezvyk no ! A kolko mas vlastne rokov ?!