Imatrikulacie?

Zuzanka919

Ako podľa mňa je to trápne atď... ale tak treba byť za každú srandu noačo keď sa strápnite ostatní si cez to tiež prešli a aj tak za týždeň/mesiac/rok sa na to zabudne že niekto z vás tam tancoval v ružovej sukničke

niks2222

my sme presne kvôli tomuto mali imatrikulacie na strednej "upravene" a zakazane bolo akekolvek zosmiesnovanie.... len sme tancovali v kruhu krutili sa dokola do rytmu... a nejake ulohy boli ale len kto chcel a aj to take pohodove ako premiestnit lopticku niekam bez ruk alebo tak..

Mischela

Nechápem zmysel imatrikulacie.. Namiešať človeku prehaňadlo, zašpiniť ho, drviť ho blbými úlohami a nakoniec vysmiať a strapniť ho... ?? Určite nie som za tento spôsob zábavy..

AlisonWolf

Dogo- u nás to oznámila v triede triedna učiteľka, žiadne listy a pozvánky domov nechodili. My sme mali imatrikuláciu niekedy ešte pred Vianočnými prázdninami.

AlisonWolf

U nas v triede na strednej bolo tiez dost rodicov co boli proti tomu aby sme sli niekam prec. Niektori svojim detom do hlav nahuckali, ze stuzkova je slavnost pre rodicov a pedagogov a je to podakovanie.. A kedze sme sa nezhodli vsetci tiez sme nikam nesli a traposili s nejakym programom :D