Nema chut na sex :(

Príspevok v téme: Nema chut na sex :(
iwa

byvala som s priatelom na private este s dalsimi 2 ludmi ,takze velke sukromie nebolo,a aj tak sme sex mali tak 3ktat do tyzdna.po pol roku boli neake problemi aj koli antikoncepcii a tak viac ako pol roka nic. teraz mame aj cas a aj kde ved mame svoj byt ale sex je tak 4 krat za mesiac. nechtiac som sa dopocula,ze si mysli ze jeho byvala bola v tomto ovela lepsia( je moj prvy ,ona mala x chalanov)aj ked ma to ranilo ..aj tak mam nanho chut ..ale zda sa mi ze sme 50 rocni manzelia a nie 24 rocny mlady par. bude to horsie ?tuzim zazit tu vasen ked zo seba strhavate veci a milujete sa kedy sa len da.. a nie toto a potom ze chlapi stale na to myslia ..dokonca nechcel ani oral minule a to viem ze to ma rad...poradte...dakujem ...

fifik

To si môžeš overit:
Ak nema sex viac ako tyždeň jeho semeno bude staré a bude obsahovat vo veľkom množstve nažltlé želatinove hrčky a naopak, ak ma sex často /milenka, masturbacia.../semeno bude čerstve a bielej farby.

yo3hi

no stres je svina vec sa snim porozpravaj co ho trapy ja ked som bol v strese ani sa i nepostavil a tom sm dost nadrzany nonstop :)

apolon

divak10, kazdy sme iny a na kazdeho plati nieco ine. Ja by som sa asi nevedel odviazat pri sexe, keby ma nieco velmi trapilo. Druha vec je, ze keby som uz chcel sex, tak by som asi pustil z hlavy ten problem, aj ked by ma este trochu tazil. Mozno je to len ina obdoba toho, co popisujes Ty. Ja len, ze kazdy riesime svoje problemy inak a ked niekto nemoze mysliet na sex, ked ma problemy/utrapy, tak je to uplne prirodzene. Kazdy sme iny.

divak10

Tak neviem bud, som mimozemstan alebo som este nezazil stres..
Ja skoro kazdu temnu naladu alebo problem riesim sexom .Perfektne sa pri nom psychicky uvolnim a nacerpam energiu.Cely problem, ktory ma vtom case trapi je potom o 80% lahsi....

ashly

ja by som mala nejaku otazocku?...s priatelom sa uz polroka milujeme...no dva mesiace teraz boli velmi namahave a stresujuce..a milovali sme sa raz do mesiaca..ked je muz v strese a ma toho vela ..je to aj kvoli tomu ze nechce sa ani milovat?...hmm?

cmuk

Ja si myslim, ze to nemusi byt nevera tiez, pretoze nemozes cakat ze to bude stale take zhave ako predtym, to vzdy opadne, my sme spolu uz 2 roky a tiez by som chcela, aby to bolo take ako na zaciatku, ale to sa neda, uz tam nie je ta tuzba mozno aj preto, ze mozete byt spolu, mate byt, nie ej to uz take zakazane, ked vas moze nikto prichytit alebo pocut.Vr mi ze keby nie ste mesiac spolu, tak ta tuzba by tam potom bola.

nina.ba

Nemusi v tom byt hned nevera.Ale netreba sa zozierat a trapit,ale rovno sa ho opytat,ci mu uz nacisto jebe ze nechce ani oral od teba! Ved je to hrozne ponizujuce a on velicenstvo neciti,ze ti ublizuje svojim odmietanim? Rovno sa ho dnes vecer,ak odmietne sex, opytaj s cim ma problem, alebo si mas hladat ineho pre ktoreho budes pritazliva a ziaduca.Tak hor sa do sexu :-)