neprimeraný smäd

Príspevok v téme: neprimeraný smäd
lenka smutna

chcela by som poprosiť o radu - v poslednom čase pijem nadmerné množstvo tekutín - okolo piatich litrov denne - jedná sa prevažne o filtrovanú vodu, zelený čaj a kde tu nejaká minerálka. problem je, že včera som po 4.3l ešte stale pocitovala smad. a v poslednom čase som aj utahana a neviem sa tzv. dospať - som schopna spať nielen v noci ale aj viackrát cez deň ked mam na to priležitosť. mam 25 rokov a dostatok pohybu aj sa snazim o rozumnu životosprávu s dostatkom vitamínov a vlákniny. neviete v čom môže byť problém? (a celkom rada by som sa zbaviť aj tých opuchov okolo očí - ráno a členkov - vo večerných hodinách)

lenka smutna

hmm diki krasne aj ked ste ma velmi nepotesili - tak ja sa asi poberiem k lekarom - aj ked sa mi vobec nechce.... hmm a moze mat s tym nejaky suvis aj to ze som od marca "vyhadzana" vyrazkami horsie ako v puberte (nijake zurivo hnisave -skor drobne vyrazticky ale zato nonstop a aj chrbat a hrudnik a nie a nie ich zlikvidovat)

zlata

lenka ak je prijem tekutin priamo umerny vydaju tak mozes vypit kolko chces.ak mas nekontrolovatelny smad a si unavena moze to byt cukrovka.ak mas opuchy koncatin a okolo oci to nasvedcuje ochoreniu ladvin.tak navstiv cez obvodneho lekara internistu a urologa.drzim palce.