Znížená imunita

KatKirt

Mne pri imunite veľmi pohol wobenzym. Dlho som mala problém že ani za nič dostať tu imunitu do poriadku, prišlo jemne zafuknutie a moja imunita že čau… po tomto lieku to začalo byt omnoho lepšie.

coja

krtko pre teba mozno ano, ale ja som si to tiez neuvedomovala, ze vlastne to ma suvislost, az ked proste som sa obzrela spat ze cim vsetkym som si presla, ze proste nemozem cakat, ze vsetko bude opat v poriadku za chvilku, to proste je naivna predstava ;)

krtko7

hm. Magduska čím dlhšie na to kašleme, tým dlhšie potom trvá liečba, to je podľa mňa úplne jasná rovnica, nič viac nič menej.

magduska

...hlavne treba sa starat o imunitu priebezne nenechat to zajst az do nejakych problemov...ja som to nechala a potom som sa dlho z toho dostavala...a nestoji to za to, uz som aj lutovala, ze som sa viacej venovala vsetkemu navokol ale nie sebe a svojmu zdraviu...

mijja

Pomogga zo zahraničných stránok by som nič takéto neobjednávala a teda aj neužívala, nemáš tam istotu, či je to dobré, či ozaj to môže pomôcť, preto ja sa skôr spolieham na veci, čo sú u nás registrované, schválené a majú preukázateľné účinky.

hanuschka

Hena ale nie su enzymy ako enzymy, to som na to aj sama prisla, na imunitu treba velakrat zakrocit liekmi, len tie mnohokrat dokazu pomoct. Ja si aj preto kupujem Wobenzym, lebo to je liek, ktory je na liecbu imunity urceny ;)