Pomoze farba na vlasy proti vsom?

Príspevok v téme: Pomoze farba na vlasy proti vsom?
VSIvanka99

Dobry den,mam trapny problem...od mojej dredatej segry som dostala vsi...ona sa ich zbavila tak ze sa ostrihala ale ja sa nechcem strihat mam pekne dlhe huste vlasy to by bola skoda...lenze iz mesiac sa ich neviem zbavit,bola som pred sviadkami aj u koznej,ta mi len odporucila nejakyvolnopredajny sampon a serum proti vsom,uz som skusala 3rozne druhy ale ziaden nezabral...ktosi vravel zedo farbenych vlasov vsi nejdu,je to mozne lebo mama ma farbene vlasy a vsi od nas nedostala,ale nie som si ista ci to pomoze zbavit sa vsi ked uz ich mam tak dlho.a ani aky tip farby je najucinejsi,v obchode je tolko rozych farieb ale ja sa v tom nevyznam,nikdy som si predtym vlasy nefarbila...mama sa dava farbit u kadernika ale ja tam nemozem ist taka vsivava...poradte mi prosim....lebo ak to ma pomoct tak si uz radcej nafarbim vlasy ako ostriham.

Bina123

Vši určite zabiješ nafarbením vlasov. Moja spolužiačka mala vši, nepomáhali jej žiadne šampóny nič. Nafarbila si vlasy a uz ich nemala. Rozčesala si vlasy a jej všetky vypadli vši.

Noelinka

Kokosový olej proti všiam Kokosový olej je na 90 % efektívny proti všiam. Zmiešajte 4 lyžice panenského kokosového oleja s 25 kvapkami tea tree oleja. Túto zmes stačí votrieť do vlasov, zabaliť vlasy do igelitovej čiapky, prikryť uterákom a nechať 2 hodiny pôsobiť. Po 2 hodinách vlasy 2 krát umyte šampónom a dôkladne prečešte hrebeňom s hustými zúbkami. Nasledujúci týždeň prepláchnite každý deň vlasy zmesou 1 lyžičky panenského kokosového oleja s 5 kvapkami tea tree oleja a 1 šálkou teplej vody. Nezabudnite vlasy starostlivo prečesať s hrebeňom s hustými zúbkami.

www.kokosovyolej.net

Noelinka

Daj si 3x týždenne kokosový zábal na vlasy najlepšie na noc a ráno dôkladne umyť a 3x denne 1 lyžičku kokosovèho okeja spapať a zbavìš sa ich ihneď ;)

VSIvanka99

Dakujem za rady,vyskusam vsetko...hreben mam aj vyciesam ale mam velmi dlhe vlasy skoro po pas tak ten sampon sa asi nedostal uplne vsade a preto tam ostali hnidy a z nich sapotom vyliahli nove vsi a tak ich mam dlho... co je to ten dufusil a kde sa sa zohnat?

ANGEL-DEMON

tak kup si napriklad garnierku odtien podla tvojej farby... a kup si v lekárni ricinovy olej - ten ze pouzivali kedysi proti vsiam, ja ho pouzivam na vlasy , mama mi povedala tiez ze ved to je proti vsiam..
a daj nejake 3 lyžice do už rozmiešanej farby...

mozes skusit aj samotny ricinovy ale je strasne mastny tak ho treba s inym olejom jedlým zmiesať... a nechaj si to na hlave čím dlhsie..

ale mne nejde do hlavy ako je mozne ze ich mas furt... a všivačik hreben maš, vyčesavas hnidy?...

ja som robila v nemocnici a ked nam zavšivených bezdomovcov dotrepali na oddelenie používali sme
DIFUSIL ten nikdy! nesklamal...

zara02569

ahojte, tiez som dostala vsi prvykrat som sa ich zbavila ale po dvoch tyzdoch sa objavili ani nie vsi ale hnidy a to este k tomu mam riedke jemne vlasy a mi zacali velmi vypadavat, davala som si kokosovy olej a alpu, alpa mi urobila lupiny, som uz zufala :(
to vypadavanie ma velmi trapi ale viac tie vsi .... co mam robit ?

audreyu

ahoj, ja ked som bola mala sme mali na zakladnej vsi a samozrejme sa mi ich podarilo chytit.. tiez mi mama nakupila rozne sampony a rozne pripravky ale nic nezabralo az na ALPOVE ZABALY... naozaj prelo odporucam.. nalejes alpu na cele vlasy zabalis do igelitu a cakas cca 15 min potom umyjes a takto kazdy den.. do tyzdna by si si na vsi uz nemala ani spomenut ;)

anka89

Tak farbou na vlasy sa vsi nezbavis určite.V lekarni si treba kúpiť sprey na vsi a umyvat a vyciesat hnidy.Mám taký dojem že v rodine isto vsi este niekto má sk tu sa ich za mesiac nemozes zbavit.A dufam že si zostala doma aspoň týždeň a neroznasala to.Urcite sa vsi zbavis ak budes dôsledná a preventivne by si mala umyt vlasy samponom aj tvoja mama a každý kto byva s tebou v spoločnej domacnosti.Prajem veľa úspechov.

Marna62

To netušìm či pomáha farbenie,ale ak ti mám poradit,kedd som bola malá ešte predtým ako vynašli ddt, a distala som v škole vši,mama robievala petrolejové zábaly: uterak namočila do petroleja,do toho zabalila vlasy tak aby sa petrolej dostal všade po celej pokožke hlavy a nechala to pár hodínna hlave pôsobiť,síce to potom ešte dlho potom smrdelo,ale vši z toho pokapali