Vytok z konecnika

vera4

pardon zabudla som este dodatz e proste ani neviem ci je to vytok alebo voda,proste sa citim divne ked sedim a vlastne aj ked stojim,je to podobne ako vytok z posvy,,ani toho nie je moc ale je to take neprijemne...ja som bola tri mesiace dozadu u gastroenterologicky a ona mi tam hmatom nic nezistila a odrazu ten vytok tak to asi nebude nic vazne nie?..a prejde to samo...

xanja

Operovali ma v Bratislave v Ružinovkej nemocnici MUDr. Allen Dimov, najskór som bola u neho v súkromnej ambulancii a potom ma objednal do nemocnice.

obvodny

darirrinka-kludne s aobrat na svojho obvodneho lekara a on uz bude vediet kam ta poslat.pre istotu by som tam na tvojom mieste isla.

xanja

Trhlinu som mala na ľavej stene konečníka, dlhá bola asi 4cm. Ten výtok bol najprv svetlý a potom prešiel do takého zafarbenia jemne ružového. Bolesti som nemala, nič som necítila, len ten výtok ma znervózňoval, preto som šla na vyšetrenia. Mala som aj hemoroidy, ale tie ma netrápili, ale už pri tej operácii mi odstránili aj tie. Netvrdím, že to musí byť to isté, ja neviem, ale tie príznaky boli také. Ale operáciu by som už nepodstúpila, po operácii neznesiteľná bolesť 16 hodín v kuse. Ale kontrolu by som nikdy nepodcenila. Teraz sa mi zase zdá, že mi čosi vyteká, ale už je to akoby čistá voda, ale už som objednaná na august na kontrolu. Ja som si už svoje vytrpela, preto nechcem nič podceňovať.

darirrinka

ahojte. Vera chcela by som sa ťa spýtať ako vieš že ide o výtok? Akej farby je?
Xanja prosím ťa na akom vyšetrení si bola, u koho? Z čoho bola tá trhlinka? Dala sa nahmatať? ak áno kde sa presne nachádzala. Ešte mám jednu otázku.. to si bola na operácií stou trhlinkou?

Teraz o mne. Ja už dosť dlhé roky som si všimla, že už dlhé roky mi z konečníka vyteká voda. Je to len voda alebo žeby výtok? Mávam aj zápal okolo konečníka a neviem na koho sa mám s tým obrátiť.

xanja

To isté som mala aj ja. Minulý rok som tým trpela asi pol roka, až potom som sa odvážila ísť k lekárovi. Záver znel:trhlina v konečníku. Už som po operácii. V novembri bude rok.