Každodenný stres a nespavosť

Iza_bella9

netyla1:
ja neviem, či by mi to pomohlo:/:/...ak by som mala zaručené, že áno, tak by som si nejaké zakúpila..ale ani neviem, ktoré sú účinné:(:(..po sviatkoch som sa cítila stále rovnako, keďže ani cez sviatky som si nedokázala oddýchnuť...myslela som si, že budeme doma ale my sme stále niekde behali po návštevách a potom aj keď sme boli doma, tak som ochorela a kvôli tomu som poriadne nespala...takže môj stav je stále rovnaký:(:(:(..ak mi vieš niečo poradiť, tak poraď pls!..

netyla1

-Iza_bella9 fúha, tak už chápem, prečo si to tak napísala. vieš ale, že to nie je dobre, keď to nechávaš len tak? mala by si si aspoň nejaké doplnky podporujúce spánok zakúpiť, hm? a ako sa cítiš po sviatkoch? lepšie?-

Hena-Martinkova

@dariell = fakt? Tak to mi je ľúto, že sa ti neozýva. Možno toho má teraz veľa, keďže všetci sa len naháňajú pred Vianocami, aby všetko stihli. Veď ak sa s ňou skontaktuješ, tak sa jej spýtaj a potom mi napíš. Myslíš, že by aj mne pomohli? Ako drahému som povedala, či mi ich nekúpi na Vianoce ale neviem, či ma počúval a bral vážne, lebo nevyzeral tak :-D Nechám sa prekvapiť a jedny si teda vyskúšam kúpiť aj sama a uvidím, či zbadám nejakú úľavu.

dariell

hena nepoviem ti, ci jej pomohli, kedze som s nou odvtedy nebola a nejako som mnou ani nekomunikuje:/:/ neviem, co sa s nou udialo. musim jej zavolat, aby som zistila. som z toho sama prekvapena a trochu smutna:(:( ak uz dva tyzdne mas problemy so spankom, tak byt tebou si migstress skusim nasadit. vied tie tablety nie su vobec nevykove, takze sa nemas coho bat, ze by sa ti nieco stalo.

Iza_bella9

netyla1:
so spánkom mám problémy:/:/...jednu noc je to v pohode a potom ďalšie dve a niekedy aj viacej je to zlé..nemôžem večer zaspať, nonstop sa budím a tak..doktori mi na nič neprišli a som vysporiadaná..takže si vieš predstaviť, aká bývam nervózna a unavená:(:(..ale tak snáď ma to cez sviatky prejde, keď nebudem myslieť na všetko možné a budem si užívať len vianočnú atmosféru..

limovienka

netyla1 a to slovicko "obcas" co znamena? kolko krat do roka mas tazke stretnutia a zazivas stres? lebo aj na to by ti mozno pomohli tie tabletky a nerobila by si si uz vedu zo ziadneho stretnutia v praci. co ty na to? nechces ich aspon vyskusat na kratke obdobie? nenahovaram ta, len tak nahlas premyslam, ze mozno by ti bolo potom lepsie. oni nie su navykove, takze sa nemas coho bat! hm?

netyla1

-Iza_bella9 viem, že som, lebo pokiaľ má človek zdravie, tak má fakt všetko! a ty máš aké problémy, keď píšeš, že "bodaj by si to aj ty tak mala", hm?-

netyla1

-limovienka nie, ja našťastie nemám žiadne problémy. spávam kľudne a pokojne a stres mám iba občas, keď mám v práči ťažký deň alebo mám nejaký dôležitý meeting. ale to si myslím, že je zatiaľ v pohodičke a nepotrebujem žiadne tabletky na to. teda aspoň dúfam, že to tak aj ostane!-