manžel nechce sex

fifik

To si môžeš overit:
Ak nema sex viac ako tyždeň /milenka, masturbacia.../jeho semeno bude staré a bude obsahovat vo velkom množstve nažltlé želatinove hrčky a naopak, ak ma sex často semeno bude čerstve a bielej farby.

trnda

Na tento problem vplyva vela faktorov. Ak ma stresujúce zamestnanie, resp. zaziva vela stresu z inych dovodov, tak je to normalne. Aj moj priatel mal tzv. syndrom vyhorenia a vobec nemal chut na sex.

yo3hi

Poznam jedeho sprepacenim velkeho dzigosa a ked dosiahol vek 30 rokov uz ho sex az tak nebavi.. chlapy zacinaju po 30 nejako vednut a stracat na to chut.. i ked ja budem asi iny :D

tiny

neviem aké to bolo predtým ale priznám sa bolo obdobie kedy som nebola na to zdravotne najlepšie a preto nemohla som myslieť ani na sex, partnerovi to vadilo, travalo to niekoľko mesiacov a on sa nakoniec naladil na to tak že mne ked to už chýbalo a bola som ok aj po fyzickej a psych. stránke on to jednoducho nepotreboval tak vznikol zas opačný problém!!!čiže si myslím že zopár chlapov ale fakt iba zopár môže mať taký odstup od sexu..no neviem

elablue

A to bol vzdy taky ci len teraz?Mozno ma nejake problemy alebo stresy sak sa treba porozpravat ze v com to je.No pokial bol taky odkedy sa poznate tak potom neviem naco si si ho brala,sak vedela si jaky je a ze ti je to malo mat sex raz za tri mesiace.