holenie intímnych partií

lului

ludkovia, vsetci pisete, ze sa ma holit v smere rastu...? ale mne to tak vobec nejde..ja musim len proti smeru a vzdy mam hrozne vyrazky...

lilinka

Je to z rady Nivea Body, je na nom napisane Beruhigende After Shave Creme for women Mit Panthenol (products2.nivea.com), nasla som ho sice len na nemeckej stranke, no ja som ho kupila bezne, tusim ze v Tecsu.

dada

lilinka prosím ťa aký balzam máš na mysli prešla som si na intrnete celú radu Nivea a žiadny balzam som neobjavile ďakujem za odpoved

lilinka

Ja pouzivam na holenie penu od Nivei, aj na intimne partie. Pokial davas pozor, aby sa ti velmi nedostalo dnu tak je to v pohode. Co sa tyka balzamov po holeni, je ich dost na vyber, napr. uz spominana Nivea. Treba si vzdy precitat co je na obale, je dobre, ak ten balzam obsahuje pantenol, to dobre ukludnuje. Ale naozaj je toho na vyber. Ak sa tam raz zacnes holit, tak sa priprav na velmi caste holenie, chlpky dorastaju velmi rychlo, uz na druhy den citis, ze rasia. A maju aj sklon sa zapalovat, takze v tych partiach velmi opatrne. po holeni doporucujem to oplachnut studenou vodou.

*******

najlepsi je gel na intimnu hygienu,ziadna ina chemia. tym sa normalne namydli a ohol v smere rastu. po holeni vydezinfikuj pletovou vodou alebo alpou aby si sa nevyhadzala. vydrzi to hladke 1 den :))