Kankusta duo - nový zázrak na chudnutie?

Angelika3

Skôr nejakej farmaceutickej spoločnosti, pravdepodobne vyrabajucej antidepresíva, lebo sibutramín bol pôvodne využívaný ako antidepresívum, prekážalo, že niekto sa obohacuje podobnou chemickou látkou za účelom tabletky na chudnutie, to znamená získal obrovské množstvo ľudí. Ktovie. Nedá sa vôbec veriť všetkému, čo je podsúvané.
Existujú mnohé tabletky so strašnými vedľajšími účinkami a kľudne sa predávajú. Napr. je nejaký liek na Adhd, kde som v príbalovom letáku sa dočítala doslova, že vedľajším účinkom môže byť smrť. Síce absolútne v ojedinelom prípade, ale predsa. Podľa mňa by sa také tabletky vôbec nemali predávať ak je tam čo i len ojedinelá možnosť dôsledku smrti!
.
Schudnúť sa dá zaisto delenou stravou. Aj mnohé diéty sú založené vlastne na princípe delenej stravy. Ale keď sa ti nijako už len tych pár kil nedarí zhodiť, aj keď sa vhodne stravuješ a športuješ, možno to ani nepotrebuješ, že to telo už jednoducho nejako odmieta :-)
Dobré je byť taký akurát.

jozkodezko

ale ved toto je jasny podvod, to nie je ani vyzivovy doplnok co dostat v normalnom obchode ci lekarni, toto si kunite ludia: imunita.online - nikto nevie kto to vyraba, jak sa to vyraba, co za svinstvo to moze byt, cisty odzub na ludi, ktory su zufaly zo svojej vahy

munz

JA79 - ano dá sa schudnúť z neho ale je nebezpečný, a Ty si ho skadial zohnal/a, ked je zakázaný??? A určite si sa cítil/a super pri jeho užívaní...

munz

macka7777 a ešte ak môžem, koľko bola východzia hmotnosť, za aký čas si schudla, pred koľkými rokmi to bolo a či si odvtedy udržuješ hmotnosť alebo si pribrala niečo? Plus či si mala aj Ty vedľajšie účinky?

munz

macka7777 sama si to napísala, máme lieky na OCHORENIA, ktoré majú vedľajšie účinky, ale asi sibutramin má o dosť závažnejšie vedľajšie účinky ako ibalgin, inak by bola asi stále povolený nie? A ibalgin len pri predávkovaní (čiže pri vlastnej blbosti), ale sibutramín pri bežnom dávkovaní. A pár kíl nadváhy NIE JE OCHORENIE. A Tebe to pred koľkými rokmi predpísali? Lebo pred 16 rokmi tomu robila známa dealerku - med. reprezentantku, ked to bolo ešte povolené. Tlačila na lekárov aby to predpisovali, a nosili ich za to za odmenu lyžovať do Rakúska plus provízie :-) Bol to dobrý biznis. A teraz sa to predpíše fakt len pri morbídnej obezite, ked hrozí, že ten človek zomrie na ňu. V tom prípade to risknú. Ale keby boli povolené,ludia by to pchali do seba ľudia ako lentilky, aj bez vyšetrenia zdravotného stavu. Tak ako si kulturisti pichajú steroidy, a je im to jedno, že riskujú infarkt. Ked ho už dostanú, tak potom sú už posratí z toho, len je už neskoro, ked majú poškodené srdce.
Takže nepropaguj také svinstvo. Tebe to našťastie asi neublížilo (síce neviem v akom stave máš srdce), ale možno nabaláchaš niekoho, kto si to zoženie na čierno a možno ho to aj zabije.

macka7777

munz na trhu máme stále obrovské množstvo liekov aj na iné ochorenia ktoré majú tiež závažné vedľajšie účinky... aj taký ibalgin napríklad spôsobuje tisíce úmrtí ročne.. tieto lieky ktoré som vymenovala boli na predpis a museli sa užívať len ked dal lekár súhlas a pod jeho kontrolou... ja som ich tiež dostala na predpis...

munz

MACKA7777, nehnevaj sa ale napísať, že bohužial účinné tabletky boli stiahnuté z trhu je trošku hlúpe. Ono to nebolo stiahnuté z predaja zo srandy, ale kvôli závažným vedľajším účinkom, lebo sú nebezpečné na kardiovaskulárny systém. A niekto je dostatočne hlúpy, že mu nedochádza hazard so svojím zdravým, a napriek možnému riziku, ho bude zháňať aj na čierno. A darmo bude niekto schudnutý, keď bude ležať ochrnutý po porážke alebo po infarkte.....

munz

nepoteším, ale zdraviu neškodné tabletky na chudnutie NEEXISTUJÚ, keby to fungovalo, neboli by tuční ľudia, lebo by to každý jedol a každý o tom vedel. Spomenutý sibutramín síce funguje, ale za možného trvalého poškodenia zdravia, takže sa dáva, len pri morbídnej obezite, ked už tá ohrozuje zdravie.
Jednoducho jediné čo funguje je zdravá strava plus pohyb, nižší príjem ako výdaj energie.
Vždy vymyslia nový oblbovák na ťahanie peňazí z jednoduchých ľudí, a koľko ich sem už písalo, že zaručene funguje, lebo oni schudli. Ale to boli vždy len tí čo to mali v pracovnej náplni, chváliť na fórach aby nalákali zúfalcov.
Takže nie, nie je to žiadny zázrak, ale ďalší z kopy šmejdov.

tanicka26

ahoj da sa schudnut aj bez liekov. Mne sa to podarilo za par mesiacov len tym ze som prestala pit sladene vody, prejedat sa sladkym...inak ranajky obedy a vecere mam normalne len upravene porcie samozrejme kedy mozem vtedy cvicim a hybem sa aj ked je to tazko ked je clovek cely den v praci. mala som velmi velku nadvahu cca 25 kilogramov....5 kil to je ozaj nic take kila navyse by som ani neriesila :) len sa staci udrzovat v tvojom pripade...