Kontaktne sosovky

lienka_1

ahoj, no z vlastnej skusenosti ti asi neporadim, ale sesternica ich nosi a je za ne rada. aj ked ich strieda s okuliarmi sem tam, aby mala zmenu.

enrikap99

Ja si kupujem zasadne v optikaexclusiv pretoze mam s nimi uz dlhodobo dobru skusenost, na zaciatku som sa nechala u nich vysetrit u optometristu a odvtedy inam uz nechodim :)

alenka_radska

Tiez by ma zaujmalo, asi 10 rokov nosim len okuliare ale uz ma omrzeli a chcela by osmprejst na sosovky, pride mi ze to bude pohodlnejsie pre mna.

ushko

sosovky su super .. sice ich obcas prestriedam s brylkami, ale nedam na ne dopustit :) z netu su vzdy lacnejsie ako u ocnej.. objednavam si zo sosovky-kontaktne.sk.. vacsinu maju na sklade, a super je to, ze v ramci BA si ich mozte vyzdvihnut uz aj osobne .. a su o polku lacnejsie ako od mojej tetusky ociarky :) ak niekto chcete, mozete pri objednavke zadat moj kupon na zlavu 3%-
qh1e8d0x

luckaaaaaaaa

alenkas:

nosím šošovky úplne celý deň a vôbec mi na očiach nevadia. normálne s nimi čítam, vidím do diaľky aj veci v blízkosti. na šošovky si zvykneš:) ja používam šošovky air optix aqua, na ktorých je napísané, že môžem v nich aj spať. Takže niekedy, keď sa mi ich nechce večer vyberať, tak v nich prespím a žiadny problém. šošovky nosím už druhý rok a žiadne komplikácie som s nimi nemala. dokonca niekto hovorí, že po čase môžu zhoršiť zrak, ale mám stále tú istú dioptriu.

alenkas

ahojte, chcela by som sa opytat,ked mate sosovky do dialky(do dialky nevidite)..a mate ich cely den..neskodi to ociam a nasledne zraku ked pozerate niekam blizko napr. do knihy? ci sa naskledne neskazi ten zrak do blizka ked ich mate cely den..cize s nimi aj citate..aj ked bez nich na knihu vidite..chapete co myslim..

majka s.

sosovky su super vec. ja sama som ich vyskusala, ale zistila som, ze moje oci su velmi citlive na to, aby som ich mohla nosit. teraz mam zapal spojiviek asi 3 tyzdne. dnes som bola za obvodnou lekarkou a ta mi hovorila, ze to nebol dobry napad, kedze som alergicka a mam stredne tazku astmu. neviem, ako to mohli ovplyvnit sosovky, ale nevadi. proste nosim okuliare teraz a chystam sa zmenit ocnu lekarku. ale inak sosovky su super. mala som ich 2x von a bolo to perfektne. ibaze... nosila som okuliare vyse 10 rokov a bol to teda riadny nezvyk pre mna :o). ale su dobre.

lilotka

Ja nosím šošovky vyše 4 roky a zatiaľ som nemala žiadny problém. Ale aj napriek tomu, že si ich takmer neuvedomujem, chystám sa na operáciu laserom.

nelly_112

Mňa stoja 1300 na pol roka,sú super, mám ich 4 roky...nesťažujem si...len treba používať kvalitnejší roztok. :)