Nechcem ist na stuzkovu

Príspevok v téme: Nechcem ist na stuzkovu
C1

Viem je to este daleko som len druhacka ale uz teraz sa skladame. Nenavidim take slavnosti, nieje mi dobre na miestach kde je vela ludi a tie pohlady. Rodicia ma ale nutia a ked som im povedala ze nechcem tak nadavali. Proste ist musim ale viem ze keby nejdem tak to nelutujem. Sla by som namiesto toho radsej v noci s kamaratom von kde by bolo ticho a bol by tam len clovek ktoreho mam najradsej. Navyse som vychrtlina a s akné na chrbte, fakt si neviem predstavit obliect si saty. Kolko prosim vas asi tak trva oficialna cast? A nebude divne ked potom odidem? Skoda tych penazi, radsej by som ich niekomu dala ako vyhodila za taku blbost.

Kontrol0rik

Ak nechceš ísť nechoď. Nie každý má rád takéto akcie. Ja som hneď na začiatku povedal že nejde a ani som nedával peniaze. Neskôr sa ku.mne pripojili viacerí :)

lisiacica

vobec neries co si kto bude mysliet. Ja som tiez nechcela ist, moji rodicia to chapali. Len moj vtedajsi frajer to nechcel pochopit a hucal do mna ze to je uzasne a nikdy na to nezabudnem. Nakoniec som sa nechala prehovorit nim a aj inymi ludmi. Boli to vyhodene peniaze, nic mi to nedalo, nezabavila som, bola to sama falos a keby som sa mala rozhodnut znova urcite nejdem. Stoj si za svojim :)

C1

Kami, viem ze tym si pekne spomienky nevytvorim, ale ten strach co prezivam kee som na takychto akciach je neskutocny. A to som bola len na 2 svadbach, z donutenia.
Zatial to moja trieda stale nevie ze nejdem, ale rodicia su s tym fajn, myslim ze su dokonca uz aj radi.

Kami91

Zrejme máš asi zlý kolektív v tiede, ja som sa toho tiež síce bál ale išiel som aj keď som nechcel a teraz ked si na to zaspomínam tak sa aj zarehoceme. Napríklad sme mali výbornú scénku a hlavne, že my kamoši sme sa dobre zabavili. Ak máš zlé medziľudské vzťahy verím, že máš obavy. Ale osobne by som to nerušil a šiel tam. Ďalšia príležitosť na to si vytvoriť pekné spomienky, tým, že budeš sedieť doma si spomienky nevytvoríš.

dobreuz

Výborne, že nejdeš na stužkovú, aj tak sa tam všetci pôjdu iba spiť, nuda to je, ešte pred 12tou som išiel preč, zbytočne vyhodené peniaze.

C1

S rodicmi som uz dohodnuta ze nejdem a zobrali to v pohode, čo ma prekvapilo. Ušetrim si 200eur ktore vyuzijem na vysoku skolu

C1

Ludia, uz sa to blizi a teraz som zistila, ze zo spolocneho uctu zaplatili poháre aj oznamká. Ešte nevedia že nejdem na stuzkovu, musim im to uz pivedat len som sa bala. Tie oznamka zaplatim a ten pohár mám tiez ?

Hande

simus ... to máš super, mna donutili rodičia, musela som, no bolo to otras, tá handra co som mala na sebe oblečená zo sekáču, dnes maju saty na stuzkovu krásne v kazdom čínskom, vtedy nemali nikde,..
všetko celé zle... trápne, pretvárka,..

simusaaaaas

Ja som nechcela ist a ani som nešla, nikto ta nemôže nutit, nakoniec platia to rodičia, pripadne ty zo svojich, takže škola sa do toho nema čo starat.. bola som v strese z toho, co povedia ostatni, triedna a atd. ale ja som sa rozhodla a hotovo..prešlo 5 rokov a nelutujem to, s doritilezmi ako boli moji spolužiaci by som tam nešla... a nakoniec človek neskôr pochopi, ze su važnejšie problemy ako stužkova...