antikoncepcia

fraisee

andie: ano antikoncepcia je svinstvo.. ale radsej budem do seba pchat svinstvo ako mat 20 deti. a co maju ti mladi robit? maju drzat post? ako sa inac maju chranit? to uz nevysvetlis?

andie

dada, uprimne ti poviem, ze antikoncepcia je neskutocne svinstvo, ale zaroven neskutocny biznis. skor mi to pride byt taky hit v dnesnej dobe medzi mladymi. v mojej praxi som sa stretla s tolkymi problemami, ktore sposobuju, ze hovorim NIE. sama ich z daleka obchadzam. inak ten clanok je skvelym vysvetlenim.

dada

ja berem antikoncepciu triquilar uz tri roky aj nieco , ale v poslednych mesiacoch sa mi tazko dycha ... neviem zacinam to vsetko zvazovat , tutu pohodlnu chemiu: )
zacinam mat z antikoncepcie nedobry pocit ...a tu je stranka ktoru som nasla komu vlatne verit uz ?dialogprezivot.host.sk

lea

Dobry deň.
Mam 17 rokov a problem s akne. Vyskušala som rôzne množstvo pripravkov od izotrexinu až po dalacin. No akne sa mi sice v menšej miere, ale aj napriek tomu vyskytuje. Kožna mi dala papier ku gynekologicke na vysetrenie koli nasadeniu antikoncepcie Diane 35. Chcem sa preto opytat, či ma niekto skusenosť s takýmto vyštrením a čo všetko to obnaša. Pretože mam menši strach a zvažujem či tam ísť. Vopred dakujem a prajem príjemný deň.

qiu

Začala som uživať Chloe pred mesiacom teraz som dobrala prvý blister ale aké mám ja teraz bolesti no nepriala by som nikomu... Také som nemala ani ked som HAK nebrala... Neviem či mám skusiť ešte jeden mesic a uvidím či to bude lepšie alebo ju hned vysadiť... poradte Ďakujem