je krása doležita?

kilomaniak

No čím
Ďalej tým viac si myslím, že sem hodia čoraz viac hlúpejší ľudia.
Asi tu prestanem chodiť :-)))))
ale k veci.
Podstata je to, že ty si sa nepáčila chlapcovi a aj keby neviem čo keby sa nejaký chlapec nepáčil dievčaťu tiež by s ním nechodila.
A basta

wiktor.1979

NO na prvom mieste je vnutro človeka,čo jeden k druhemu citi a či sa ti dvaja maju radi,ale aj krasa je ta ktora patri tak trošku na to prve miestočko,či sa ty dvaja pritahuju nie len po tej vnutornej stranke ale aj po tej vonkojšej stranke,zovnajšok človeka je dvoležity. :-)

taniaaa

krasa neni vobec dolezita...po mne kazdy pokukuje aj aj napriek tomu sa somnou priatel rozisiel...mozno pre to ze som bola tichsia ..mozno nie dostatocne zabavna ..mozno mu vadili tie pohlady...skratka ma opustil ..takze krasa neni dolezita..dolezite je vnutro

lea987

...ja nemam skoro ziadne kozy, ani vypchavky nenosim a na kupalisku a aj hocikde inde mam ovela viac napadnikov jak tie kozate, co ich v 40ke budu mat ovisnute ako zeny v afrike... okrem toho moj priatel hovori, ze velke prsia su nechutne a moj ex povedal, ze radsej len bradavky ako velke prsia, lebo to potom pripomina akurat tak gycove porno z 80tych rokov a zena s malymi prsiami vyzera mladsie, ma automaticky lepsiu postavu (aj po porode). A vacsinou len zeny pri tele ich maju velke, takze sa zamysli error nad sebou, urcite si sedlaaaak

lienka2

error444-takze ked mas taketo hodnoty,tak aj cakaj taky zivot!!!Ok,vsetci ti prajeme nech mas krasnu topmodelku,s velkymi prsiamy,ale mam taku otazku...na co ti bude taka krasavica ked ta nebude vobec milovat a bude podvadzat kade sa len da??Hm?bo sak o taku je velky zaujem a hadam sa nebude setrit len pre teba!!A okrem toho...naozaj ti staci len ta krasa??tak parada..to asi ani nemusi varit,moze byt duta jak pen..sak co..hlavne,ze ma kozy!!!

ach...dospej!!!!

cicuskaaa

No milý error... ako k tomu tvojmu prirodzeniu... je to síce fajn, možno aj vyzeráš dobre, ale jedno si uvedom, žiadna baba by nechcela chodiť s takým sebcom, než by bol akokoľvek krásny a výkonný... takí ako si ty, väčšinou bývajú dosť často neverní... Ja od takých ruky preč...

kitti

Ked ta niekto naozaj lubi,tak mozes byt hociako skareda,pre neho budes stale ta najkrajsia.
Aj ja som chodila s chalanom-skaredim,mala som ho strasne rada a mne sa velmi pacil.Potom ked sme sa rozisli a laska vyprchla tak som zistila,ze aki je skaredi-fakt bol.

ajned

nemyslim, ze musia byt hned hlupi, jednoducho si krasu davaju ako prvu prioritu, mozno nevedia, ze im moze uniknut nieco dolezitejsie. Nech si vsak povieme, ze je podstatnejsia vnutorna krasa ako vonkajsie, pravdou je, ze krasa(pod tymto pojmom nemyslim modelkoidnu krasu, skor sympatie, vseobecnu krasu) bola a bude vyhodou, ci v hladani partnera, zamestnania atd. To vsak neznamena, ze ak clovek nie je podla vacsinovych meradiel krasny, nemoze byt v zivote stastny a nemoze si najst spravneho partnera. Samozrejme moze a dokonca moze byt aj stastnejsi, len sa treba zmierit so samym sebou a byt spokojny.

evul

Mam uzasnu kamosku, ktora sice nevyzera prave ako modelka, ale za vikend, co sme boli spolu na vylete, sa jej podarilo zoznamit sa s chlapom z kazdeho kontinentu (no, okrem Anatarktidy :)) Je proste mila, komunikativna, zaujima sa o to, ako sa druhy clovek citi... Ma obrovske mnozstvo znamych, a chlapi sa z nej idu zblaznit. Btw, ked niekto tak obmedzene tvrdi, ze iba "velke" stoja za to, mam minimalne 3 protipriklady ;)