kde kúpiť auto... bazár alebo inzerát

Hery1990

Z bazarov na slovensku, hlavne ak clovek zije na strednom alebo zapadnom slovensku je jednoznacne najlepsou volbou Darex v bratislave, odporucam 10/10!!!!

peterjanko

na nete je vela diskusii darex vs aaa.. staci zadat a pozriet, rozhodne odporucam ako aj ludia tam, navstivit darex a vybrat skor u nich ako u inyheo bazaru/sukromnika

JanoPet

Samozrjeme, ze ignoruju :D Tieto praktiky uz pozname, nastastie su ine velke bazary, kde je podobny vyber, no naozaj rozdielna kvalita.

Supermario

O AAA ten posledny pozitivny komentar snad vsetci ignoruju :D :D TOtot uz pozname, snad to nepise ten arogantny cech zo ziliny co zvysuje hlas po babkach :D AAA kazi slusnym bazarom akurat tak meno.. radsej vybrat iny bazar a kvoli zaruke sa vyhnut sukormnikom odporucam.

FeriS

my mame auto kupovane cez aaa auto a skusenost je to pozitivna nakolko sme si auto vyhliadli cez net...na druhy den sme si ho spolu s mechanikom skocili pozriet do ziliny a hned sme si ho aj odviezli domov nakolko bolo v poriadku a kupili sme si tak trojrocny grandland za fajnú cenu

silvia1990

S Darexom môžem pozitívnu recenziu potvrdiť, naozaj aj u mňa bolo všetko prichystané, zmluvy korektné, auto v prezentovanom stave.

peterBA

rovnaka skusenost v aaa, to co mali mat na predaj ked som prisle zrazu nic nemali a ponukali mi nejaku rozbite (teda polorozbity a vyjazdene) sunky :D

tajnyucastnik

Juraj258 rovnako som mal skusenost. O cca pol roka som kupoval auto v Darexe a tam som nic podobne nezazil, vsetko prebehlo ok, auto a cela zalezitost predaja odbavena za cca 40 min.. prihlasili ho na mna hned na druhy den, takze treba len vyberat spravny bazar.

Juraj258

Ja som chcel kupit v AAAcku, pozeral som ich ponuku aut v BA, vybral som si nakoneic dve auta a asiel ich pozriet.... a POZOR. O 12:00 boli obe na nete, kontroloval som ich a prepisoval si detaily nech im hned poviem o co mam zaujem.. a o 12:30 tam nebolo ani jedno, vraj sa predali :D A ponukli mi samozrejme drahsie a v horsom stave.. cele smiesne..

Janzbratislavy

Rovnako doporučujem skôr autobazar ako súdruhovia nižšie, nie ich spomenutý. Ak si ešte auto nekupovala, nahoď si ich bazár na inetrnet a uvidíš aké výsledky ti to dá :)

Ak si z bratislavy mám osobnú skúsenosť s Darexom, brali sme tam Kiu sportage cca pred zimou (suv na zimu) a zatiaľ všetko v poriadku :)

Veľa šťastných KM :)