piercing do nosa

Elina

A to si nemôzem objednat nausnicu vopred napriklad tuna niekde na internete? .. a prist uz s tym, ze tam chcem tu nausnicu??

lucka

ja som si prepichovala nos sama (priblizne 6X,lebo stale som potrebovala pier vybrat pred nejakou akciou a dierka zarastla). Prepich ma až tak veľmi nebolel len bol zdĺhavý,pre slabsie povahy odporucam ist k odbornikovi.Ale je to v pohode,prepichy si vsade robim sama.

sc-symushka

awojte mno takze ja mam pierc v ose a moze vam powedat ze to vobec neboli je to hotove zachvilu a platila som 250 sk mam ho uz pol roka a namam s nim ziadny problem pri smrkani newadi aj ked obces mi ostane na nose servitka ale je to v pohodeeeee ale hlavne si nedavajte do nasa obycajnu nausnicu iba striebro chir.ocel alebo titan

sjella

a co zltacka a ine rizika? myslite, ze je piercing v nose neskodny? resp. mozno menej "skodny" ako napriklad piercing v .. co ja viem, pupku?

moniqa

ja síce piercing nemam ale bola som s kamaratkou tam. Keď jej ho dávali za minutu a pol sme odtial vyšli a to prepichnutie ju stalo iba 190 sk

janushka

ja mam tiez piercing v nose a som spokojna, skoro vobec to nebolelo,ziadne hnisanie ci hojenie.prepich stoji tak od 300 do 500Sk, zavisi od ceny sperku.Mne dal moj piercer titanovy,vraj podla zakona sa smie davat len titan, potom ked uz je to zahojene,tak si to mozes vymenit aj za striebro alebo nieco ine.