Antikoncepcia - potrebujem radu

Príspevok v téme: Antikoncepcia - potrebujem radu
paulinka9

caute. mam trochu obavy so zacatim uzivania antikoncepcie. Brala som pred rokom Laurinu. Pribrala som 5kil, a bolelo ma z toho brucho. uzivala som ju asi pol roka. potom som si dala rok prestavku a teraz som bola u svojho gynekologa so zaujmom znova si predpisat. povedala som mu ake problemi som mala s Laurinou a on mi predpisal Triquilar. Zvlasne bolo ze ani nepockal ako mi dopadli krvne testy. Potom ked som prisla do lekarne prekvapila ma nizka cena triquilaru. A taktiez ze v dnesnej dobe je uz vela novsich antikoncepcnych liekov. Chcela by som sa vas spytat co si o tom myslite, ci mam zacat teraz ten triquilar uzivat. (aj ked sa bojim neziaducich ucinkov-hlavne by som velmi nerada pribrala) vopred vam dakujem!

nikita255

Dobrý večer, chcem sa opýtať stratila som jednu tabletku, neviem ktorá to bola v poradí ale zo začiatku niekedy, teraz som už v polovici baleniaa, mám sa obávať aj teraz možnosti otehotneniaa alebo až na konci balenia keď mi vlastne jedna chýba ?? Či každá je určená na ten daný deň a potom to nesedíí ??? ďakujem pekne

paulinkaaa

dakujem setkym kroti mi poradili.dnes som bola u gynekologa. Povedal mi ze je pre mna vyhodna vysokohormonalna antikoncepcia lebo mam 18rokov a keby som brala nizsko hormonalunu tak by mohli nastat komplikacie (maternica by sa nemohla vyvinut ci nieco take mi povedal) a ze nizsko hormonalnu HA mi moze predpisat az od 21roku.(gynekolog na antikoncepcia.sk mi povedal zas ze doporucuje nizsko hormonalnu).teraz som zacala uzovat znova laurinu a som zvedava ze co to urobi tak dam vediet.,:))

usiko

www.antikoncepcia.com, na tejto adrese sa opytaj kvalif. gynekologa, da ti odpoved este v ten isty den, ale myslim, ze ti odporuci Jeanine, yasminelle alebo Yadine, ked nechces pribrat, tak yadine al. yasminelle, ja mam yadine a schudla som, a nema problem chudnut dalej, od neho sa nepribera, on bol tak vyrabany....

cica

sevas,ja som asi rok uzivala triquilar,ktory je cenovo vyhodny a nepocitovala som ziadne vedlajsie ucinky ale zacala som spinit,tak som musela zmenit

seňorita

Ja osobne som bola s Laurinou veľmi nespokojná, MUSELA som ju po polroku užívania vysadiť, lebo som mala len depky,bolo mi zle a pôsobila aj na môj výkon v práci. Potom mi dr. predpísal Jeanine, ktorý som užívala 1 a pol roka (úžasná antikoncepcia - krasna pleť, krásne vlasy, nechty a ešte som sa dostala aj do psychickej pohody). Nakoľko som začala užívať lieky, ktoré vo zvýšenej miere pôsobia na rozklad antikoncepcie v pečeni, tak ju musím vymeniť (aj ked s ťažkým srdcom), ale predpísal mi Yadine a povedal, že to je podobné jak Jeanine. Tak som zvedavá:)Jeanine stojí okolo 1100 a Yadine okolo 1200 Sk. Je to dosť, ale ja osobne už na výber nemám.
Určite zájdi ešte za dr., porozprávaj sa s ňou a určite si sama neordinuj, či a kedy začneš s užívaním. Prajem veľa šťastia.

juliannnax

Ja som brala Yadine a ani som nepribrala ani nemali žiadne vedľajšie účinky. Moja lekárka počkala až za výsledkami krvných testov a potom sa so mnou bavila o antikoncepcii.

shakt

Kolko mas rokov?? triquilar je velmi nevhodny pre mlade zeny a podla mna to je najhorsia HAK. Kludne poziadaj svojho lekara,ze chces lepsiu nizkohormonalnu HAK aj ked ta je dost draha, najlepsie su asi Yadine a Yasminele, tam sa cena pohybuje okolo 1600sk na 3mesiace.Ja mam Harmonet,nizkohormonalnu za 220sk na mesiac a som spokojna.