Magnetická rezonancia

Príspevok v téme: Magnetická rezonancia
123780

Mám ísť kvôli migrenam na magnetickú rezonanciu. Chcela som sa opýtať či neviete či sa robí v tom prípade iba magnetická rezonancia hlavy alebo všetkého (nevyznám sa v tom) a či tam bude vidieť,že som pred tým fajčila. Mám 19 a mama by ma zabila,keby sa to dozvie(je kamarátka s tou lekarkou takže by jej to povedala).

Prosím potrebujem to vediet.

anetta1000

macava mne ešte napadlo, že netreba si hľadať len kliniky vo svojom okolí, že za dobrou kvalitnou starostlivosťou a odborným vyšetrením sa oplatí aj cestovať :)

matriska

MACAVA

Suhlasim, je to super, ked sa objednas niekde presne na cas a nemusis tam zbytocne dlho vyckavat a travit kopu casu uplne zbytocne. Vezmi ta na cas, urobia vysetrenia a to je to podstatne.

macava

kliniku si ale nevyberaj z pohladu ceny skus sa skor zamerat aj na pristup a odbornost lekarov na danej klinike :)

anetta1000

keď ideš ako samoplatca, tak nemusíš čakať tak dlho, najmä nie ak sa rozhodneš, pre nejakú súkromnú kliniku, kde tieto vyšetrenia robia, tie ceny sú rôzne, záleží aj od samotnej kliniky, kde by si chcela absolvovať, už si nejaké pozerala?

Kubo11

lobata - záleží MRI akého orgánu. Od 100 do 450 €. Ale nie všade sa čaká týždne - mesiace. Ja som sa išiel na MRI zahlásiť aby mi dali termín a ešte v ten deň mi ho aj urobili a na druhý boli výsledky. Popýtaj sa aj v okolitých okresoch. MR pracovísk ja na SR už dosť.

lobata

Kolko stoji magneticka rezonancia, keby som to chcela absolvovat ako samoplatca? Aby som nemusela cakat tyzdne asi aj mesiace len na termin a potom este aj tam aby som sa dostala na radu?

yorka

tiez si myslim, ze je to lepsie, clovek dostane taku starostlivost aku potrebuje a hlavne aj odbornost na urovni, co je velmi dolezite nech mame problem s cimkolvek, hlavne, aby nam vedeli poradit, pomoct a aby boli ochotni, to je podla mna najviac ;)

matriska

STRACENKA

Je to lepsie, ked si na hodinu presne objednana a mas po probleme, preto su fajn tie sukromne kliniky, lebo tam dostanes aj pristup fajn, co je dolezite :)

stracenka

To som rada...takže by som to aj ja tak mohla a nebudem musieť aspoň niekde dlho čakať, lebo to čakanie je na nervy...najmä keď si vezmem, že ten čas by som mohla investovať do niečoho iného ako do čakania...do niečoho zmysluplnejšieho...

ihlana

yorka ja mam tiez take pocity, ako si aj ty popisala a vie ma znechutit to, ked niekde mam cakat dlho nie len na termin, ale este aj v cakarni na samotne vysetrenie :(