rozisiel sa so mnou chalan

smutna

Nie tehotna nie som, katastrofa ja viem, ze o to idne, boli to velmi, ale viac ma stve, ze co zacalo robit moj telo, neprijima vobec nic a ja si uvedomujem, ze to enmusi dopadnut dobre. Snazim s abyt kludna, aj sa snazim papat, ale nejde to, hned vsetko vyvraciam a navyse ma stale prehana. Pijem vela vody, aby som nebola dehydrovana, ale aj tak. MAm problemy so srdcom, nejedla som uz asi 5 dni, lebo vsetko yvvratim: Takto mozem skoncit akurat v nemocnici, elbo skolabujem, ved nevladzem uz ani chodit poriadne, som unavena.

rick

Take iste pocity prezivaju aj muzi,ked im zeny z roznych "racionalnych" dovodov povedia -zbohom.Aspon si sa presvedcila,ze laska a city su obycajny humus,ktory nestoji za to,aby tomu clovek obetoval co len kusok svojho zivota.

alimak

Žiadny chlap nestojí za to, aby sa žena kvôli nemu zničila. Najprv sa pokús ukľudniť brucho. Pomôže na to Hylak kvapky, ale tie sú na lekársky predpis. Niekedy sa dajú kúpiť aj bez a sú veľmi účinné.
Potom postupne pridávaj varenú mrkvu, ryžu, varené kuracie mäsko ... a keď to všetko pomaličky prejde, môžeš začať s normálnou stravou. Zatiaľ žiadne mlieko a mliečne výrobky, skôr čučoriedkový kompót, trošku horkej čokolády a kľud.
Toto sú iba všeobecné rady, ale mala by si zájsť k lekárovi.