Pre michael067 -Prázdnota, apatia, nechuť do života

Príspevok v téme: Pre michael067 -Prázdnota, apatia, nechuť do života
Cliattsi

Ahoj michael067, zalozil som schvalne takuto temu, chcel som sa konkrétne teba opýtať, či sa niečo zmenilo za posledné 1-2 roky v tonto smere u teba. Lebo videl som tvoje reakcie v týchto diskusiách
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
a nie je tu asi nikto, kto by tu dlhodobejsie prispieval a mal takyto problem.
Ja tento problem chcem riesit, aj ked to odkladam dlhodobo a zaujima ma, ci u teba nastala nejaka pozitivna znena, ci ti nieco pomohlo. Lebo tvoje problemy sa dost prekryvaju/prekryvali s tymi mojimi.
Tiez ma zaujima, ci to pokladas za depersonalizaciu, anhedoniu, al. syndrom vyhorenia alebo .....čo vlastne???
Ahoj.

Cliattsi

:) Nič iné, milý mesačný princ nezostáva, len sa zasmiať nad tým. Ale TERAZ PREDSTAV SI, ŽE MA NAPADLA JEDNA VEC!
TVOJU VETU MÔŽEM JA POUŽIŤ AKO AFIRMÁCIU! Ty kokos! Dobre mesačný princ, to ma teda nikdy nenapadlo. Moc síce afirmáciám neverím, ale za skúšku to stáť môže. Ak sa mi to podarí, tak sa ti možno aj poďakujem. Aj keď viem, že u teba to nebolo myslené ako afirmácia. No ale predstav si, akonáhle som si prečítal tvoj text, ako keby som pocítil taký zvláštny tlak na hrudi, lebo to bolo určené pre mňa a bolo to na mňa mierené. TVOJE SOVÁ SA MA NAOZAJ DOTKLI. Ako keby si mi zaklooal na "dvere môjho ducha" a povedal si mu: "Ty to vieš".
Uau. Vyskúšam. Uvidím. Každý deň si skúsim povedať : VIEŠ PREŽÍVAŤ VŠETKY POCITY A VIEŠ ICH AJ VYJADRIŤ. Ďakujem. Chce to len trošku tréningu, tak skúsim trénovať. Uvidím, čo to dá:). Ahoj!

Cliattsi

mesac. princ, zistil som uz davnejsie, ze nevies co mi je a tu sa to potvrdilo.
Ale s tou druhou castou vety by som rad suhlasil, ale neviem co urobi to, ze neviem prezivat pocity k inym ludom. Ale inak mohlo by to stat za skusku :)

Mesačný princ

Neblázni chlape - podľa mňa ti nič nie je a ak áno, tak je potrebné, aby si sa obklopoval niekým, pri kom na to, o čom premýšľaš zabudneš.