Koniec sveta

Príspevok v téme: Koniec sveta
DakujemNeprosim

V Októbri má byť koniec sveta. Pred niekoľkými dňami bolo na oblohe prvé znamenie - Black Moon. Prepadla ma neskutočná úzkosť.
Veľmi sa bojím. Nechcem zažiť koniec sveta. Bude to strašné. Už len keď pomyslím na to, ako to bude prebiehať, tak mám zimomriavky. Nechcem žiadnu planétu Nibiru na oblohe. Čo mám robiť ? Ani školu nestihnem dokončiť, USA nestihnem navštíviť.
Bojím tých predzvestí o znameniach pred koncom sveta v Biblii. Mám strašnú paniku.

nina ballerina

no tomuto moc neverím lebo to bolo už tisíc krát povedané a nič. Ale keby to bolo na 1000% pravda, urobila by som veci, ktoré som v živote chcela urobiť a to hneď. Ale bolo by mi toho ľúto.

Zbytocnooost

Ako mozu byt ludia tak sprosti a verit ze v nejakom roku 20.. neviem čo bude koniec sveta -_- a mat z toho uzkosti ty vole... ked uz verite takym hovadinam, tak si aspon uzivajte "posledne" chvile zivota a nie trpite depresiami...

Neskutocné ako moze byt niekto tak hlupy. Spevacka Avril Lavigne- niekto o nej napisal ze umrela a ze ju nahradila nejaka Melissa ktora sa jej poddoba.. a ten co to napisal sa sam priznal ze si robil prdel a dodnes tomu ludia veria.. dodnes jej pisu na fb v komentaroch ze je Melissa..

Marosko-n

GGW liek je ako nepopísaný papier ,je čistá molekulová so stopovými prvkami tak aby si organizmus do nej zapísal vlastnú energiu. Aby do organizmu nezaniesla cudzie energie.
Aby ju všetky živočíšne aj bakterialne bunky prednostne prijali a dobre sa delil aj zbavil toxínov. Baktérie a vírusy ju prijmu a hynú.