Pivo a deti

Príspevok v téme: Pivo a deti
M_ajka90

Chcem sa spýtať, aký máte názor na pitie nealko piva malými deťmi?
Malý nám doma robí scénky, že chce nealko pivo, nakoľko to videl u kamarátkinho syna. V sobotu sme boli na návšteve u nich a jej 3 ročný synátor popíjal nealkoholické pivo. Kus ma to zarazilo, lebo viem, že rodičia si nedajú ani glg alkoholu a povedala mi, že nealko pivo je bežné aj pre nich a takisto aj pre malého.

Financnapomoc

ahoj
Poskytujeme pôžičky s ročnou úrokovou sadzbou 2%. Poskytujeme od 2000 eur viac ako 10.000.000 eur všetkým ľuďom a budeme čestní. Pre viac informácií o zmluvných podmienkach tejto ponuky nás kontaktujte na našom telefónnom čísle: +33 6 44 662 014 alebo e-mailom na adrese: aidefinance1er@gmail.com

M_ax112

Pivo deťom do rúk nepatrí, ale ak mu dá občas nealko a ona to schvaľuje, tak teba do toho nič. V každom prípade, ale rozhoduj sama o sebe a svojom dieťati a nie o dieťati svojej kamarátky. Ak by som si našiel článok o sebe ja na nete, asi by som ti vykrútil krk.
Čo robí kamarátka je jej vec, čo robíš ty je tvoja vec. Nemusíš sa po nej opičiť a ak ti decko robí histerické scénky, tak si ho vychovaj.

Peter_N

Poviem Vám takto, zakázané ovocie chutí najviac. Nejak by malému neublížilo, ak by ste kúpili jedno nealko pivo a dali mu z neho kus ochutnať. Zistil by aké to je a možno by si viac ani nepýtal
Na margo toho, že pravdepodobne pijú aj rodičia, nemusí byť vôbec pravda. My máme tiež 3 ročného syna a s manželkou alkohol vôbec nepijeme, max. tak nealko pivo (aj to iba ochutené - ovocné) a bežne synovi z neho odlejeme. Nevidím na tom nič zlého. Ak to budete brať takto tragicky, tak zakážme aj detské šampanské, lebo predsa aj pri tom sa naučí, že čo príležitosť, to alkohol.

0vecka

ja by som z toho vedu nerobil ak chce tak by som mu dal. Aj tak silno pochybujem ze mu to bude chutit. Horke deti moc nemaju rady.

pomocnica

Súhlasím s MP.
Tvoj syn je ešte malý,....Aj v nealko pive máš látky pre deti nedobre, už teraz by si malý navykal má chuť piva, čiže keď by mal nejakých 12 rokov začať piť alko by nebola nejaká veľká zmena, len trošku iný pocit...Neviem či chceš aby si tvoj syn v takom veku zvykal na alkohol...Neviem neviem, kamaráti sú dosť zvláštni, aj ja som už zažila, že som bola na návšteve a ich 12 ročnej dcére doniesli nealko pivo a tá si hneď po dopiti pýtala ďalšie....No vyzeralo to nechutne. Určite mu ho nedávaj, veď aj v ňom je chmel...Aaaa ti tvoji kamaráti, rodičia daného dieťaťa,....Nie som si 100% istá či nikdy nepijú...Dosť si nemyslím, že je to pravda.
PS:učiteľka v škôlke by určite bola prekvapená, keď tvoj syn na aktivitu:nakresli čo najradšej robíš...:nakreslil seba ako pije pivo...Otázka na učiteľku ako sa píše pivo ...Eh....Otázka učiteľky prečo pije pivo?:,,lebo mi to rodičia dovolila"...a vysvetľuj, že je to vždy nealko, že ho nenavykate na alkohol atď....Nedaj bože keď ešte natrafis na nejakú staršiu a prudko veriacu pani učiteľku, ktorá za vás pôjde do kostola vysediet dieru a poplace si nad dnešným hrozným svetom plným chľastu....
PS2:nealko nebolo vymyslené pre deti...

Mesačný princ

Spýtam sa ťa takto: Ak by jeho rodičia fajčili trávu a fajčí to aj on, je to bežné? Ak ti povedia, že je to u nich štandard ok, ale je to tvoje dieťa a ty ho vychovávaš!