depilacia dole

111

Dakujem za rady ale z tychto vasich nazorov stale neviem ci sa pokozka po depilacii intimnych oblasti hoji dlho alebo nie.

monča

Ahoj, ak myslíš pod depiláciou dole depiláciu intímnych oblastí, tak skús najskôr poriadne teplý kúpeľ, aby chĺpky odmäkli a potom buď len na mokro alebo s použitím mydla či gélu na holenie klasické holenie žiletkou. Musí ale byť ešte nepoužitá, treba to robiť veľmi pomaly a opatrne, aby si sa neporezala. K lepšiemu oholeniu pomôže aj to, ak si kožu trochu napneš rukou počas holenia. Po oholení umyť, natrieť buď nejakým krémom po holení alebo dobre hydratačným krémom. Ja používam detský olej v spreji od Johnsons. Najlepšie je oholiť sa večer, aby sa počas noci pokožka upokojila a v tom prípade treba spať v čisto bavlnených voľných nohavičkách. Pa.

mmm

nie, nie, depilacia je vytrahvanie a epilacia je iba zastrihavanie. Ale napise sem niekto ci sa to dlho hoji alebo nie...

tigi

Teraz ma napadlo, ze som si asi pomylila depilaciu s epilaciou: depilacia je kremom (napr.Opilca, Veet) a epilacia je vytrhavanie.Ja si nohy epilijem a "dole" holim, chemia mi nerobila dobre. Ale kto ju znasa, ten nema problemy so ziadnym hojenim, len sa treba pridrziavat navodu.

tigi

Neviem co myslis tym "dole", asi nie nohy,ale oblast bikín.Ja si depilujem len nohy, "dole" ma to tym sposobom nehorazne boli,takze holim.V prvom rade sa to lepsie hoji,ked to robis pravidelne, pokozka si zvykne.A po druhe pouzivam ukludnujuce mlieko po holeni pre damy (Nivea alebo Wilkinson).Ked si nohy vecer vytrham a natriem, rano ich mam v pohode.