chronický zápal močového mechúra

Príspevok v téme: chronický zápal močového mechúra
lea

Som už zúfalá a preto som sa odhodlala napisat sem ci by som nenašla nejaké riešenie môjho problému možno u ľudí ktorí majú rovnaký problém a podarilo sa im ho odstrániť.Takže:za posledný rok som dostala už 4-tý krát zápal močového mechúra.neviem ako sa ho mám zbaviť,pretožeho dostanem hneď po styku s mojim priateľom.on nieje chorý...užíval aj preventívne antibiotiká ale nepomohlo to.už vôbec nemám šancu mať s ním sex bez toho aby som neostala chorá a dost ma to otravuje..už sme sa skusili aj pred a po umyť a ísť na wc ale nič nepomohlo...ak by niekto mal prosim nejaky napad ako by som si mohla pomoct tak mi napíšte na moju mailovú adresu..strašne moc už dopredu ďakujem.

andreajka

Este nieco .Myslite ze to moze byt z oslabenej imunity?Mam sa obiekat teplejsie stale to mam vykrikovane ze sa slabo obliekam .Dik

andreajka

ako tak pozeram nie som sama,som zaciatocnik mam 37rokov a uz som myslela ze horsie ani nemoze byt.Po zapaloch priedusiek ,pluc zas toto 3 krat po dvoch mesiacoch zapal mechura hroza.Citam a skusam nieco co by pomohlo bez antibiotik ,ktore som douzivala.Takze manosu plus brusnice uvidime co to spravi a caje drzte palce

Minnie4

RNG mne sa v moci nenachadza streptokok,ale e-coli.(tak na to 2krat denne ta manosa staci, ci?Ale len ako preventivne, nie akutne, lebo teraz ju tam nemam)..........V piatok som sa s priatelom po pol roku prvykrat milovala a zatial si musim zaklopat, ale je nedela vecer a este sa nic nedeje. No nerada by som sa predcasne radovala. Za toho pol roka som tiez podstupila vela rad, ktore sa kde komu osvedcili. Momentalne robim asi toto, teda ak by to niekomu malo pomoct. Pred a po som sa urcite isla osprchovat a velmi dolezite je tesne pred tym odskocit do kuchyne vypit pol litra vody, to potom spustite taky prud, ze sa tie bakterie jednoducho musia odplavit!!! :-))) Este aj neskor som si dala opat pol litra, aby som tie cesty este raz precistila. Viem je to otrava, ale take strasne to zas nie je:-)Umyla som sa intimnym antibakterialnym mydlom a aj priatel to urobil a pouzili sme aj lub. gel s tea tree obsahom, lebo ten ma vraj tiez antibakterialne ucinky. Uzivam druhu davku Uroval-Manosa( a ked som pred milovanim pila toho pol litra vody, tak som si vzala dve tabletky uroval-manosa.Myslim, ze je to urcite lepsie, ako si vziat tabletku antibiotika) + mesiac sa nasvedcujem bioptronovou lampou + probiotika + kapsule cesnaku. Toto je zatial moja kombinacia, ktoru dodrziavam, akurat, ze momentalne neviem co mi najviac pomohlo, pred cim ma aj mamina vystrihala, ze ked to budem kombinovat, tak uz ani nebudem vediet, ze co mi vlastne pomohlo.:-)))Ale myslim, ze ten Uroval. Inak jedla som aj tri mesiace Urowaxom, tak mozno pomohlo aj to. Tak velmi rada by som Vam poradila, ale dolezite je mat trpezlivos, ktora mne uz pomaly dochadzala.Inokedy sa mi ten zapal zatial neobjavil, len po styku. Mozno ani ja nemam este zdaleka vyhrate a zajtra Vam napisem, ze to je vsetko zas na ..., ale zatial sa citim dobre. Dufam, ze to nakoniec vsetko dobre dopadne, lebo si neviem predstavit, ze by to malo takto fungovat cely moj zivot. A prave pri takychto zivotnych skuskach zistujeme, ze ci ten kto Vam hovori, ze Vas lubi, tak ze to mysli naozaj vazne. Mam priatela tri roky, ale nikdy si nikoho nebudem vazit viac ako jeho, lebo na mna nikdy netlacil a vzdy som bola ja ta slabsia, ktora sa podcenovala a mozno aj uvazovala, ze to vzda, no on vzdy stal pri mne aj ked sme sa o tom vela nerozpravali, lebo vedel, ze mi to je neprijemne. No ale to som uz asi prilis odbocila. Vsetkym nam strasne drzim palceky a budeme bojovat.

RNG

Na podobnych temach som spominal ze brusnice (ucinna latka kyselina berbericka) a hlavne vzacny cukor d-manoza odhaknu bakterie zo stien a splachnu sa.
Ceska firma MEDA, vyraba zmes manozy a brusnic s propolisom, odporucil by som 2 nasobne davky, ako hovori firma(brat 8 krat denne, kazde 3 hodiny, nie 4 krat)

mata

zatial mam skusenosti len s liecenim priznakov zapalu predchadzat tomu vazne neviem ale ak to niekomu pomoze tak davam tip na sypany caj: Medvedica lekarska obycajny urologicky caj sa moze schovat .. najdete ho v kazdej cajovni medzi bylinkovymi cajmi a perfektne skusenosti mam aj s extraktom z cervenych brusnic od svajciarskej firmy swiss ale toto vsetko pomoze k vylieceniu len ak nemate komplikovany zapal s krvou a hnisom v moci to neostava nic ine nez ist pre antibiotika ale aj tak to pomoze aspon zmiernit tie priserne bolesti a nemusim chodit na wc kazde dve minuty ale tak raz za stvrt hodky:)

priserocka

Cauko Lea. Ako tak citam Tvoj problem tak mi napada ci mas naozaj zapal mocoveho mechura. Ja som mala podobne problemy. Napchavali ma roznymi antibiotikami az mi gynekolog prisiel na to, ze mam ureaplazmu. A potom ked som vybrala 3 tyzdnove antibiotika v kombinacii s druhymi tak mi to preslo. Ale nie vzdy to zaberie na prvy krat. Ja som bola lucky. A samozrejme aj partner musi brat tie iste antibiotika aj ked mu nic nezistia, lebo u muzov je to tazsie zistit.

mata

ja mam rovnaky problem uz dva rokya uzivam pravidelne po styku tabletky ale naposledy uz ani tie nezabrali a zapal sa aj tak prejavil a je to ozaj hrozne mam perfektneho urologa mame s partnerom urobene vsetky mozne vysetrenia ale zatial sa mi podarilo tie problemy len zmiernit na urcity cas nepomaha mi mocenie alebo umyvanie pred a po absolutne nic a pokial mame viac ako jeden styk v priebehu par dni tak je to absolutne stratene. tak ta asi moc nepotesim ale ak by bola ucinna nejaka liecba dajte vediet.

RNG

Ak je to len zapal sposobenu nejakou bielkovinnou alergiou alebo alergiou na latex(condom), adresuj to protizapalovymi, napr:
quercitin 2x500 mg plus kombinacia,olejov lanovy, rybaci borakovy3x3 gramy
Antimikrobialnych je v prirode plno, nie je nevyhnutne brat antibiotika.
Spomeniem zopar:extrakt z olivoveho listu, GSE,oreganovy olej,graviola...

lea

BIO:už ju mám vyčistenú tak ak budeš mať čas prosím ťa napíš mi ešte raz,pretože dnes som bola u svojho nefrológa a povedal mi že musim to vydržať že niesom sama,a nič iné ako užívať antibiotika mi neostava ale ja sa do konca života nimi pchať nechcem,vďaka