Stipanie klitorisu a pitny rezim

Príspevok v téme: Stipanie klitorisu a pitny rezim
Jolka1992

Dobru den,
Mam 25 rokov a Uz neviem co by mohlo pomoct mojmu klitorisu. navstivila som gynekologa ktory mi spravil podrobny vyter z posvy na zistenie liecby klitorisu. A jedine vyjadrenie co mi povedal ze posva si vytvara svoj vlasny maz(vytok) a vraj tym ze nepijem vodu tak si to posva nema ako Vytvarat.
Ale ak pijem dostatok vody za den problem s bolestou klitorisu a nutkanie na wc nemam ale ako nahle sa stane ze cez den nemam cas sa napit vody a mozem povedat ze som aj pod miernym stresom, zacne ma mierne stipkanie spicky klitorisu. No v momente ked zacitim bolest -stipkanie;vypijem vela vody a problem mi casom zmizne. Doteraz som nikdy taky problem nemala , a pride mi to dost cudne prd asi polrokom som mala zapal mechura no neviem ci tym ze som to prechodila sa to stale drzi vo mne.. Zapal presiel ale ja sa tohto mojho problemu nemozem zbavit. Mozem povedat ze odkedy mam tieto zdravotne problemy dost mi to zneprijemnuje moj sexualny zivot a pocit vzrusenosti pre mna uz neni ako kedysi, nie som dostatocne vlhka a sex je obcas bolestivy.

cukricekjojo

ahoj, neviem či to môže fakt súvisieť s pitným režimom...no mňa klitoris zvykne pobolievať po dlhej predohre...a to aj dva dni po... teda ak sa s tým klitorisom partner alebo ja pridlho hrá ...
nemáš to aj kvôli tomu ?